Ελλάδα

Ζαγόρι: Νεκρός ο αστυνομικός που είχε πέσει σε χαράδρα

Ζαγόρι: Νεκρός ο αστυνομικός που είχε πέσει σε χαράδρα
Ζαγόρι: Οι διασώστες ανέσυραν νεκρό τον 25χρονο αστυνομικό, ο οποίος είχε πέσει χθες σε χαράδρα στην Αστράκα.

Ζαγόρι: Νεκρός ανασύρθηκε πριν από λίγη ώρα ο 25χρονος αστυνομικός που είχε πέσει σε χαράδρα στην Αστράκα. Ο άτυχος αστυνομικός γλίστρησε και έπεσε στη χαράδρα, από ύψος 300 μέτρων, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του. Σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ, ελικόπτερο Super Puma της Πυροσβεστικής τον είχε εντοπίσει πριν από τις 8 το βράδυ και σήμερα το πρωί, διασώστες της ΕΜΑΚ πραγματοποίησαν επιχείρηση για βρουν τη σορό του.

Με τη βοήθεια ειδικού εξοπλισμού, οι άνδρες της ΕΜΑΚ κατέβηκαν σε βάθος μεγαλύτερο των 300 μέτρων και ανέσυραν τη σορό του 25χρονου αστυνομικού της ομάδας ΔΙΑΣ. Η σορός του θα μεταφερθεί με Super Puma στην Αθήνα.

φωτογραφία αρχείου

Το χρονικό της τραγωδίας

Ο 25χρονος αστυνομικός αποφάσισε να μεταβεί στο καταφύγιο της Αστράκας μαζί με έναν φίλο και συνάδελφό του, για ορειβασία. Οι δύο άνδρες έφτασαν στο μέρος την Πέμπτη και το πρωί της Παρασκευής, ο άτυχος αστυνομικός γλίστρησε και έπεσε στο κενό, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

“Βουτιά” θανάτου στο Κονδύλι

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από μία εβδομάδα, άνδρες Πυροσβεστικής Ναυπλίου και του ΕΚΑΒ Αργολίδος, ηλικιωμένος άνδρας που επέβαινε σε αυτοκίνητο και έπεσε σε γκρεμό στην περιοχή Κονδύλι. Ο οδηγός του ΙΧ έχασε τον έλεγχο του αμαξιού λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος και έπεσε σε γκρεμό στην περιοχή της παραλίας Κονδύλι στην Αργολίδα.

Μετά από επιχείρηση της Π.Υ Ναυπλίου η σορός του άτυχου άνδρα ανασύρθηκε από το γκρεμό και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αργολίδας. Έρευνα για το περιστατικό διενεργεί η τροχαία Ναυπλίου. Οι εικόνες από το σημείο σοκάρουν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments