Lifestyle

Τότεναμ: Οι φήμες για σκάνδαλο στα αποδυτήρια και οι απαντήσεις των παικτών (pics)

Τότεναμ: Οι φήμες για σκάνδαλο στα αποδυτήρια και οι απαντήσεις των παικτών (pics)
Τότεναμ: Όλα τα είχαν οι "σπερς", τους έλειπε και ένα... σκάνδαλο. Τι απάντησαν οι "εμπλεκόμενοι".

Τότεναμ: Το κλισέ που περιγράφει την κατάσταση που επικρατεί σε μία ομάδα μετά από ήττες μεγάλου εύρους είναι το “βαρύ κλίμα επικρατεί…”, με τη συνέχεια να ποικίλλει, ανάλογα την περίπτωση. Ωστόσο, στην περίπτωση της Τότεναμ, το εν λόγω κλισέ είναι μικρό για να περιγράψει το τι συμβαίνει μετά τη σοκαριστική εντός έδρας ήττα με 7-2 από τη Μπάγερν Μονάχου, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League. Η ομάδα του Ποκετίνο έγινε… φύλλο και φτερό από τους Βαυαρούς, οι οποίοι είχαν σε εξαιρετική ημέρα τον Γκνάμπρι (πέτυχε καρέ τερμάτων) αλλά και τον σπουδαίο Λεβαντόφσκι. Σαν να μην της έφταναν όλα αυτά της Τότεναμ, κλήθηκε να διαχειριστεί και τις φήμες που υπήρξαν περί ροζ σκανδάλου στα αποδυτήρια.

Συγκεκριμένα, ιστοσελίδα που “κιτρινίζει” αρκετά ανέφερε (λίγες ώρες πριν από τη σέντρα του Τότεναμ – Μπάγερν) το ότι τα αποδυτήρια της ομάδας θυμίζουν εμπόλεμο μέρος, καθώς ο Βερτόνχεν φέρεται να έχει “πάει” με τη γυναίκα του Έρικσεν. Η εν λόγω πληροφορία βγήκε από ένα τιτίβισμα και μεταφέρθηκε με απόλυτη προσοχή σε όλον τον κόσμο, ρίχνοντας ακόμη περισσότερο προβληματισμό στις τάξεις της Τότεναμ. Λίγες ώρες μετά τη δημοσίευση της πληροφορίας, οι Έρικσεν και Βερτόνχεν, δηλαδή οι δύο “εμπλεκόμενοι”, διέψευσαν με τον τρόπο τους τα όσα γράφτηκαν.

Ο δε Έρικσεν κοινοποίησε τη δημοσίευση γράφοντας: “Μ@λ@κ@@ς”, ενώ ο Βερτόνχεν απάντησε με emoji που δυσανασχετούν και μία καρδούλα προς τον Έρικσεν…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments