Video

ΗΠΑ: Νεαροί “χάκαραν” διαφημιστική πινακίδα δρόμου και πρόβαλαν ερωτική ταινία

ΗΠΑ: Νεαροί “χάκαραν” διαφημιστική πινακίδα δρόμου και πρόβαλαν ερωτική ταινία
ΗΠΑ: Το ακατάλληλο θέαμα κράτησε για πολύ ώρα με τους οδηγούς να μένουν με το στόμα ανοιχτό.

ΗΠΑ: Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι οδηγοί οχημάτων σε δρόμο του Μίσιγκαν, καθώς παρατήρησαν ότι μία διαφημιστική πινακίδα έπαιζε ερωτικές σκηνές. Δύο νεαροί χάκερς, κατάφεραν να αποκτήσουν πρόσβαση στη διαφημιστική πινακίδα δρόμου και πρόβαλαν μια ταινία ερωτικού περιεχομένου.

Το ακατάλληλο θέαμα, μάλιστα κράτησε για πολύ ώρα. Όσοι οδηγοί πέρασαν από το σημείο έμειναν με το στόμα ανοικτό και γρήγορα ειδοποιήθηκαν οι αρχές, ώστε να επαναφέρουν την τάξη. Οι τεχνικοί της εταιρείας στην οποία ανήκει η πινακίδα, κατάφεραν να επαναφέρουν την τάξη μετά από λίγη ώρα. Αμέσως ξεκίνησε και η απαραίτητη έρευνα ώστε να ταυτοποιηθούν οι δράστες, που μπήκαν μέσα στον συγκεκριμένο χώρο και έσπασαν την κωδικοποίηση ασφαλείας.

Από τα βίντεο των καμερών ασφαλείας διαπιστώθηκε ότι δύο νεαροί μπήκαν στο δωμάτιο χειρισμού. Υποπτεύεται πως πρόκειται για φοιτητές ενός κοντινού κολεγίου. Ωστόσο, τα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας δεν είναι τόσο διαφωτιστικά αφού οι νεαροί δράστες φορούσαν κουκούλες κατά τη διάρκεια της «επίσκεψης» στο δωμάτιο χειρισμού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments