Ελλάδα

Μενεγάκη – Παντζόπουλος: Εικόνες καταστροφής στην ξενοδοχειακή μονάδα τους στην Άνδρο

Μενεγάκη – Παντζόπουλος: Εικόνες καταστροφής στην ξενοδοχειακή μονάδα τους στην Άνδρο
Μενεγάκη - Παντζόπουλος: Το ξενοδοχειακό συγκρότημα στα Άχλα πνίγηκε από τη λάσπη καθώς ανέβηκε πολύ ψηλά η κοίτη του ποταμού.

Μενεγάκη – Παντζόπουλος: Πλήγμα από τα έντονα καιρικά φαινόμενα που επικράτησαν τις προηγούμενες ημέρες στην Άνδρο υπέστη το ξενοδοχειακό συγκρότημα “Όναρ” του Ματέο Παντζόπουλου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας enandro.gr, το ξενοδοχειακό συγκρότημα στα Άχλα πνίγηκε από τη λάσπη καθώς ανέβηκε πολύ ψηλά η κοίτη του ποταμού Άχλα, ενώ ταυτοχρόνως κατέβαιναν πολλά νερά από τις πλαγιές κι άνοιγαν νέα ρέματα. 

Μάλιστα, η Ελένη Μενεγάκη μέσα από την αέρα της τηλεοπτικής της εκπομπής είχε αποκαλύψει ότι πλημμύρισαν στην Άνδρο λόγω της έντονης κακοκαιρίας που έπληξε το νησί. Όπως είχε πει, «ήξερα τι γινόταν χθες στην Άνδρο. Μιλούσα με ανθρώπους χθες βράδυ και μου έλεγαν «τέτοιο πράγμα δεν το έχουμε ξαναδεί», φούσκωσαν τα ποτάμια, βγήκαν νερά από παντού, πλημμύρισαν πολύ άσχημα, που στην Άνδρο δεν έχουμε πολύ εύκολα βροχή… Δηλαδή μετά τον Μάιο φανταστείτε δεν βλέπουμε σταγόνα»!

Ένα νέο ρέμα άνοιξε πλάι στον δρόμο! Ο χωματόδρομος για τα Άχλα σε μεγάλο βαθμό καταστράφηκε και μηχάνημα του Δήμου Άνδρου δούλεψε για να τον αποκαταστήσει.

Ένα μέρος της εγκατάστασης δίπλα  στο συγκρότημα από όπου πέρασε το ποτάμι.

Σύμφωνα με το enandro.gr, η δύναμη του νερού ξήλωσε ότι βρήκε στο πέρασμα του.

Επίσης, ο ποταμός Άχλας “σήκωσε” τη  μηχανή του Μάκη Πατζόπουλου και την ανέβασε πάνω στη γεώτρηση!

Στο μαγειρείο του συγκροτήματος Όναρ, δεν έμεινε σχεδόν τίποτα όρθιο.

Το νερό του φουσκωμένου ποταμού ανέβηκε στο ισόγειο των δωματίων και ανάγκασε τους φιλοξενούμενους να καταφύγουν στον πρώτο όροφο!

Στο υπαίθριο μπαρ του ξενοδοχείου Όναρ, η δύναμη του νερού ήταν τόσο μεγάλη που γέμισε κορμούς δέντρων και ξύλα! 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments