Lifestyle

Δημήτρης Τζανακόπουλος: Η επίσκεψή του σε ακριβό κοσμηματοπωλείο του Κολωνακίου και το δώρο έκπληξη

Δημήτρης Τζανακόπουλος: Η επίσκεψή του σε ακριβό κοσμηματοπωλείο του Κολωνακίου και το δώρο έκπληξη
Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος και η Έφη Αχτσιόγλου είναι από τα πολυσυζητημένα ζευγάρια. Τι ήταν αυτό όμως που ανάγκασε τον κ. Τζανακόπουλο να φύγει από τη Βουλή την περασμένη εβδομάδα;

Τον Ιούνιο του 2019 λίγο καιρό πριν από εκλογές της 7ης Ιουλίου η κυρία Έφη Αχτσιόγλου αποκάλυψε σε συνέντευξή της στον τηλεοπτικό σταθμό Rise Tv τη σχέση της με τον κ. Δημήτρη Τζανακόπουλο. Στη μικρής διάρκειας συνέντευξη η τότε υπουργός Εργασίας ρωτήθηκε αν θα έκανε σχέση με πολιτικό με την ίδια να απαντά – σαν να ήταν προετοιμασμένη από καιρό για την ερώτηση – «έχω σχέση με πολιτικό». Σε μια προσπάθεια, ωστόσο, να δείξει ότι δεν πρόκειται για αποκάλυψη όσον αφορά τη σχέση αυτή και στην ερώτηση «να ρωτήσω κάτι παραπάνω» απαντά με ένα αμήχανο χαμόγελο «ε, δεν ξέρετε, τον Δημήτρη Τζανακόπουλο;».

Την περασμένη εβδομάδα και συγκεκριμέα την περασμένη Τετάρτη το μεσημέρι όταν στη Βουλή η κυβέρνηση κατέθετε το αναπτυξιακό νομοσχέδιο ο κ. Δημήτρης Τζανακόπουλος βρήκε την ευκαιρία να πεταχτεί για λίγη ώρα έξω και να πάει με τα πόδια στο Κολωνάκι.  Ο λόγος, όπως δείχνουν και οι αποκλειστικές φωτογραφίες του Pagenews.gr ήταν για να αγοράσει ένα μικρό δώρο στην αγαπημένη του Έφη.

Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος του Σύριζα μπήκε σε γνωστό κοσμηματοπωλείο το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης  και ψώνισε για την αγαπημένη του.  Ο κ. Τζανακόπουλος έφυγε βιαστικά για να επιστρέψει στη Βουλή. Κρατώντας το μικρό ροζ τσαντάκι που μέσα είχε το δώρο, που μόλις είχε αγοράσει και μιλώντας στο κινητό του κατευθύνθηκε με γοργά βήματα από την οδό Σκουφά στο κοινοβούλιο.

Ο φωτογραφικός φακός του Pagenews κατάφερε να τον απαθανατίσει από το κοσμηματοπωλείο μέχρι την είσοδό του στη Βουλή. Βέβαια κανείς δεν γνωρίζει μέχρι στιγμής τι περιείχε το μικρό ροζ τσαντάκι, και αν το δώρο του πρώην κυβερνητικού εκπροσώπου ήταν βραχιόλι, κολιέ ή σκουλαρίκια. Σίγουρα όμως θα ήταν κάτι εκλεπτυσμένο και ταιριαστό στην γοητεία που εκπέμπει η Έφη Αχτσιόγλου!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments