Video

Άγριες Μέλισσες: Ο Μιλτιάδης μαθαίνει πως ο Δούκας είναι ύποπτος για τη δολοφονία του γιου του

Άγριες Μέλισσες: Ο Μιλτιάδης μαθαίνει πως ο Δούκας είναι ύποπτος για τη δολοφονία του γιου του
Άγριες Μέλισσες: Όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο (17/10/2019) της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1.

Άγριες Μέλισσες: Ο Νικηφόρος αποφασισμένος να διαλύσει τον αρραβώνα της Ασημίνας, πηγαίνει στο σπίτι της. Ποια θα είναι η αντίδραση της Ελένης; Ο Μιλτιάδης κρυφακούει την κουβέντα του Νέστορα με τον Προύσαλη. Σοκαρισμένος μαθαίνει πως ο Δούκας είναι ύποπτος για τη δολοφονία του γιου του. Ο Κυπραίος εκβιάζει τη Μυρσίνη με τις καινούριες πληροφορίες που βρήκε. Ο Δούκας όμως, μαθαίνει για τις κρυφές συναντήσεις της με τον Κυπραίο και ζητά εξηγήσεις από τη Μυρσίνη.

Θα του πει την αλήθεια για τον άντρα που τους έχει αναστατώσει; Όλο το χωριό ετοιμάζεται για τη γιορτή του σχολείου, στην οποία ο Τόλλιας κάνει μια σημαντική ανακοίνωση για το μέλλον τους. Εκεί ο Μιλτιάδης παραμονεύει με το όπλο στο χέρι θέλοντας να αντιμετωπίσει τον αδερφό του. Θα τον τιμωρήσει για το θάνατο του Γιάννου;

Τι είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο

Στο χθεσινό επεισόδιο του ΑΝΤ1 είδαμε πως: Ο Δούκας δείχνει να σκέφτεται την ιδέα του Κωνσταντή να παντρέψει τον Νικηφόρο με την Ασημίνα, προκειμένου να βάλει στο χέρι τα χωράφια της Ελένης. Η Μυρσίνη, όμως, έχει να προτείνει στον Δούκα ένα παράτολμο σχέδιο για να αποκτήσει αυτό που θέλει. Παράλληλα η Ελένη επισκέπτεται μαζί με τις αδερφές της το καφενείο, προκαλώντας τις αντιδράσεις των αντρών. Όταν ο Κωνσταντής κάνει την εμφάνιση του, η κατάσταση εκτροχιάζεται.

Ο Μελέτης αποφασίζει να αποκαλύψει στον Δούκα τις συναντήσεις της γυναίκας του με τον Κυπραίο, ενώ ο Προύσαλης ανακαλύπτει κάτι για τη βραδιά της αυτοκτονίας του Γιάννου, που θα ενισχύσει τις υποψίες του Νέστορα για το ρόλο του Δούκα στο θάνατο του ανιψιού του. Την ίδια στιγμή ο Νικηφόρος μαθαίνει την απόφαση της Ασημίνας για το προξενιό και η ώρα της αλήθειας φτάνει για όλους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments