Lifestyle

Jennifer Lawrence: Παντρεύτηκε η πανέμορφη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός

Jennifer Lawrence: Παντρεύτηκε η πανέμορφη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός
Jennifer Lawrence: Η 28χρονη ηθοποιός το καλοκαίρι του 2018 γνώρισε τον 33χρονο Cooke Maroney και ο έρωτας τους ήταν κεραυνοβόλος.

Jennifer Lawrence: Tον εκλεκτό της καρδιάς της, Cooke Maroney παντρεύτηκε η 28χρονη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός το Σάββατο στο Belcourt, στο Rhode Island. Σύμφωνα με το αμερικάνικο People, οι διάσημοι προσκεκλημένοι έφτασαν από νωρίς με ονόματα όπως οι: Adele, Kris Jenner, Ashley Olsen, Nicole Richie, Cameron Diaz και Joel Madden να είναι ανάμεσα στη λίστα των καλεσμένων.

Ο αρραβώνας του ζευγαριού έγινε τον περασμένο Φεβρουάριο και το ζευγάρι είναι μαζί από τον Ιούνιο του 2018 ενώ το επίσημο δείπνο για την ένωσή τους είχε λάβει χώρα τον Μάιο με την Lawrence να επιτρέπει μόνο μια φωτογραφία στο Instagram των στυλιστών της στην οποία φορούσε ένα παστέλ ροδανικί φόρεμα.

Το προγαμήλιο δείπνο που έλαβε χώρα την Παρασκευή το απόγευμα, γνωρίζουμε πως καλεσμένοι ήταν σε αυτό 140 φίλοι και συγγενείς του ζευγαριού με το ζευγάρι να φτάνει με ιδιωτικό jet και το μενού όπως το εξασφάλισε το TMZ να περιλαμβάνει ψητό ψάρι, κέικ γλυκοπατάτας, μοσχάρι, καραμελωμένα μήλα, και σπιτικά marshmallows.

Δείτε φωτογραφίες από τους καλεσμένους:

Η Sienna Miller

Kris Jenner

Emma Stone

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments