Αθλητισμός

Λιονέλ Μέσι: Το βλέμμα του Αργεντινού στον Βαλβέρδε τα λέει όλα (vid)

Λιονέλ Μέσι: Το βλέμμα του Αργεντινού στον Βαλβέρδε τα λέει όλα (vid)
Λιονέλ Μέσι: Ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα δίνει τροφή σε όσους αναφέρουν πως οι σχέσεις του με τον προπονητή του, Ερνέστο Βαλβέρδε δεν είναι και οι καλύτερες, με το στιγμιότυπο που καταγράφηκε στην Πράγα να είναι αφοπλιστικό.

Λιονέλ Μέσι; Οι «κακές γλώσσες» διαρρέουν από το ξεκίνημα της σεζόν πως το κλίμα στα αποδυτήρια της Μπαρτσελόνα δεν μοιάζει ούτε στο ελάχιστο με αυτό που διαχρονικά υπήρχε. Υπεύθυνος της αλλαγής προς το χειρότερο φέρεται πως είναι ο Ερνέστο Βαλβέρδε, με τα Μέσα από την Ισπανία να αναφέρουν πως ο Βάσκος δεν είναι σε θέση να διαχειριστεί ισχυρές προσωπικότητες όπως αυτή του Λιονέλ Μέσι.

Η αγωνιστική πτώση των Καταλανών τα τελευταία παιχνίδια δείχνει να αντιστρέφεται. Οι Καταλανοί τρέχουν ένα μίνι σερί νικών σε Ισπανία και Ευρώπη αφήνοντας πίσω τα προηγούμενα αρνητικά αποτελέσματα. Την Τετάρτη οι «Μπλαουγκράνα» πέρασαν ένα δύσκολο βράδυ στην Πράγα. Η παρέα του Μέσι κατάφερε να αποδράσει με τη νίκη, όμως η Σλάβια έδειξε στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα πως είχε αυτή τα ηνία της αναμέτρησης.

Ένα video από την αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε για το Champions League μάλιστα, ήρθε να αυξήσει τις… υπόνοιες για τη σχέση του Ερνέστο Βαλβέρδε με τον Λέο Μέσι, καθώς δείχνει τον Αργεντινό να κοιτάζει επίμονα προς το μέρος του Βάσκου τεχνικού, με τον τελευταίο να τον αγνοεί επιδεικτικά, στο γκολ της ισοφάρισης των Τσέχων. Για την ιστορία οι Καταλανοί κατάφεραν να αντιδράσουν επικρατώντας 2-1 των αντιπάλων τους, αποτέλεσμα που τους θέτει ως νούμερο ένα φαβορί του ομίλου τους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments