Οικονομία

ΟΠΕΚΑ: Από σήμερα στους λογαριασμούς τα επιδόματα και οι παροχές του 

ΟΠΕΚΑ: Από σήμερα στους λογαριασμούς τα επιδόματα και οι παροχές του 
ΟΠΕΚΑ: Νωρίτερα λόγω της αργίας της 28ης Οκτωβρίου τα επιδόματα στους λογαριασμούς των δικαιούχων.

ΟΠΕΚΑ: Σήμερα Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019 και λόγω της αργίας της 28ης Οκτωβρίου, θα καταβληθούν όλα τα επιδόματα και οι παροχές του Οργανισμού Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ).

Αναλυτικότερα, θα καταβληθούν:

  • Τα προνοιακά αναπηρικά και διατροφικά επιδόματα μηνός Οκτωβρίου.
  • Το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) στους δικαιούχους, των οποίων οι αιτήσεις εγκρίθηκαν έως τις 30 Σεπτεμβρίου. Υπενθυμίζεται ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΚΕΑ παραμένει ανοιχτή, ώστε οι ενδιαφερόμενοι να την επισκέπτονται και να υποβάλουν τις αιτήσεις τους ανά πάσα στιγμή.
  • Οι συντάξεις και τα επιδόματα ανασφάλιστων υπερηλίκων μηνός Νοεμβρίου.
  • Τα επιδόματα στεγαστικής συνδρομής και ομογενών που χορηγούνταν από τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΟΤΑ) έως και το 2018 για τον Οκτώβριο.
  • Το επίδομα στέγασης (ενοικίου) μηνός Οκτωβρίου σε όλους όσοι υπέβαλαν αίτηση στην ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα έως τις 30 Σεπτεμβρίου και αυτή έχει εγκριθεί.

Φορολοταρία Οκτωβρίου: Δείτε αν κερδίσατε τα 1.000 ευρώ

Tο απόγευμα της Πέμπτης ολοκληρώθηκε από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) η φορολοταρία για τις αποδείξεις με κάρτες. Η κλήρωση αφορούσε στις συναλλαγές των φορολογούμενων για τον μήνα Σεπτέμβριο, με κάρτες και άλλες μορφές ηλεκτρονικών μέσων πληρωμής. Οι 1.000 τυχεροί κερδίζουν από 1.000 ευρώ ο καθένας.

Κάθε φορολογούμενος μπορεί να ενημερωθεί για τους λαχνούς που κατέχει μέσω της ιστοσελίδας της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων. Χρησιμοποιώντας κάποιος τους κωδικούς του Taxisnet μπορεί να μπει στην εφαρμογή και να δει με πόσους λαχνούς μετείχε στην κλήρωση και αν κέρδισε. Το ποσό των 1.000 ευρώ είναι ακατάσχετο, αφορολόγητο και δεν υπόκειται σε καμία κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου.

  • Πατήστε εδώ για να δείτε την κλήρωση.
  • Για να δείτε αν είστε από τους τυχερούς πατήστε εδώ.
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments