Αθλητισμός

Λέο Ζαμπά: Θέλει να φύγει ο Βραζιλιάνος

Λέο Ζαμπά: Θέλει να φύγει ο Βραζιλιάνος
Ο Λεό Ζαμπά είναι απογοητευτικός τη φετινή σεζόν με τον χρόνο συμμετοχής του να είναι περιορισμένος κάτι που ωθεί τον Βραζιλιάνο στην έξοδο από την Τούμπα.

Το περυσινό καλοκαίρι ο ΠΑΟΚ πίστεψε στον Λέο Ζαμπά και έδωσε πέντε εκατομμύρια ευρώ για να τον φέρει στη Θεσσαλονίκη. Ο 19χρονος Βραζιλιάνος αποτελεί μία μεγάλη επένδυση για τον Δικέφαλο του Βορρά. Με τη σεζόν που έκανε πέρσι ο Ζαμπά στην πορεία του ΠΑΟΚ για τον νταμπλ, οι άνθρωποι της ομάδας έτριβαν τα χέρια τους.

Σε 39 εμφανίσεις με τα ασπρόμαυρα σε όλες τις διοργανώσεις ο νεαρός εξτρέμ κατέγραψε 7 γκολ και 11 ασίστ, και είχε εξαιρετικές εμφανίσεις, όντας κίνδυνος για οποιαδήποτε άμυνα. Αποτέλεσμα αυτού ήταν οι προσδοκίες να ανέβουν πολύ. Όμως ο Ζαμπά φέτος παρουσιάζει ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο. Ο 21χρονος άσος έχει αγωνιστεί 9 φορές φέτος σε Ελλάδα και Ευρώπη και δεν έχει κάποιο γκολ ή ασίστ με τις εμφανίσεις του να είναι απογοητευτικές

Στη διοίκηση του ΠΑΟΚ υπάρχει έντονος προβληματισμός, καθώς βλέπουν μία μεγάλη επένδυση να μην αποδίδει. Ο Αμπέλ Φερέιρα δεν τον υπολογίζει και δεν θα είχε πρόβλημα να αποχωρήσει ο Βραζιλιάνος, ο οποίος είναι απογοητευμένος και ψάχνεται για μία μεταγραφή. Στον ΠΑΟΚ θα ήθελαν αν μπορούσαν να τον πουλήσουν τον Ιανουάριο, μιας και υπάρχουν και τα γνωστά ζητήματα με το FFP, αλλά υπάρχει ένα τεράστιο πρόβλημα. Δεν υπάρχουν ενδιαφερόμενοι μέχρι στιγμής.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments