Video

Άγριες Μέλισσες: Μια ομάδα χωρικών φτάνει στο κατώφλι της Ελένης με άγριες διαθέσεις

Άγριες Μέλισσες: Μια ομάδα χωρικών φτάνει στο κατώφλι της Ελένης με άγριες διαθέσεις
Άγριες Μέλισσες: Όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο (4/11/19) της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1.

Άγριες Μέλισσες: Η Ελένη προσπαθεί να διώξει τον Λάμπρο μακριά της αλλά μάταια. Ο Κυπραίος συνειδητοποιεί πλέον ότι είναι αντίζηλοι και βάζει μπροστά ένα σχέδιο για να τον ξεφορτωθεί. Ο Δούκας με σύμμαχο τον Τόλλια, καταφέρνει να επηρεάσει τους συγχωριανούς του εναντίον της Ελένης και η σύγκρουση είναι αναπόφευκτη. Η επίθεση της Μυρσίνης στην Ασημίνα, θα οδηγήσει στην οριστική ρήξη των σχέσεων του Νικηφόρου με τη μητέρα του.

Η Μυρσίνη συντετριμμένη, πέφτει στο κρεβάτι, μη μπορώντας να δεχτεί ότι «χάνει» έναν ακόμα γιο. Η Ασημίνα μετά από αυτό αποκαλύπτει στις αδερφές της τους φόβους της για τον επικείμενο γάμο με το Νικηφόρο και τις σκέψεις της να τον ακυρώσει. Η Ελένη την πιέζει να πάρει μια απόφαση, όταν μια ομάδα χωρικών φτάνει στο κατώφλι τους, με άγριες διαθέσεις.

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο

Στο χθεσινό επεισόδιο της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 είδαμε πως: Η Ασηµίνα, σε µια ροµαντική έξοδο µε τον Νικηφόρο, θα πιει περισσότερο από όσο αντέχει. Θα παρασυρθεί σε µια εξοµολόγηση για το τραγικό εκείνο βράδυ που αφαίρεσαν τη ζωή του Σέργιου. Τα λόγια της µεθυσµένης Ασηµίνας ταράζουν τον Νικηφόρο και τον κάνουν να υποψιαστεί τις τρεις αδελφές και να ψάξει σε βάθος την αληθινή σημασία όσων του είπε µε µορφή γρίφου η αγαπηµένη του.

Λίγο αργότερα η Θεοδοσία ξεµπροστιάζει την Ελένη για το παρελθόν, γεγονός που κάνει τον Λάµπρο να συγκρουστεί έντονα µαζί της. Ο ∆ούκας για ακόµα µία φορά αποφασίζει να παίξει βρώμικα για να πάρει τα χωράφια της Ελένης. Προσπαθεί να στρέψει εναντίον της ολόκληρο το χωριό.

Η ∆ρόσω πιάνει επ’ αυτοφώρω τον Κυπραίο να κάνει κάτι που θα τη βάλει σε υποψίες για το ποιόν του. Την ίδια ώρα ο Νικηφόρος έρχεται στα όριά του όταν ανακαλύπτει τα δόλια σχέδια της Μυρσίνης εναντίον της Ασηµίνας, ενώ µια συζήτηση µε την Ανέτ οδηγεί τον Λάµπρο στο κατώφλι της Ελένης διεκδικώντας µια δεύτερη ευκαιρία. Μόνο που αυτήν τη φορά κάποιος θα ανακαλύψει το µοιραίο πάθος που τους ενώνει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments