Πως Να

Αυτός είναι ο τρόπος να βγάζετε τον λεκέ από λάδι από τα ρούχα σας

Αυτός είναι ο τρόπος να βγάζετε τον λεκέ από λάδι από τα ρούχα σας
Λεκές από λάδι: Πολλές φορές κατά τη διάρκεια του φαγητού δεν θα αποφύγουμε να λερωθούμε, με τις λαδιές να μένουν στα ρούχα και να βγαίνουν στη συνέχεια με δυσκολία στο πλύσιμο. Όχι ποια καθώς υπάρχει η λύση.

Λεκές από λάδι: Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα της Ελληνίδας νοικοκυράς. Το λέρωμα στο ρούχο από λάδι συνήθως δυσκολεύεται στο να βγει στο πλύσιμο, με τα ρούχα να “χαλάνε”. Όμως υπάρχει και εδώ τρόπος για να ξεμπερδέψετε βγάζοντας τον λεκέ στο άψε… σβήσε!

Όχι μία αλλά τρεις εύκολες λύσεις θα σας βγάλουν από τη δύσκολη θέση κάνοντας ξανά τα ρούχα καθαρά, χωρίς λεκέδες.

Αυτές είναι οι τρεις λύσεις για να αφήσετε πίσω σας τον λεκέ από λάδι

  • Ρίξτε ταλκ πάνω στον λεκέ που υπάρχει στο ρούχο  και αφήστε το να απορροφήσει το λάδι για περίπου 15 λεπτά. Αμέσως μετά πλύνετε το ρούχο και ο λεκές θα εξαφανιστεί.
  • Μπορείτε να ρίξετε αλάτι στον λεκέ, αντί για ταλκ, καθώς και το αλάτι απορροφά το λάδι. Μετά τρίβετε απαλά το ρούχο και εν συνεχεία το πλένετε. Η σύνθεση του αλατιού είναι μπορεί να τα βγάλει πέρα με το λέρωμα από λάδι.
  • Εξαιρετικά αποτελέσματα έχει και το γνωστό σε όλους πράσινο σαπούνι, το οποίο μπορείτε να τρίψετε στο σημείο που έχετε… λαδωθεί και πλένοντας μετά από δέκα λεπτά να πείτε «αντίο στους λεκέδες». Το πράσινο σαπούνι μπορείτε να προμηθευτείτε σε όλα τα σούπερμαρκετ.

Με αυτές τις τρεις λύσεις το λέρωμα από λάδι θα παραμείνει απλά μια κακή συνήθεια και τίποτα περισσότερο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments