Video

Άγριες Μέλισσες: H Ασημίνα ανακοινώνει στον Νικηφόρο πως διαλύει τους αρραβώνες

Άγριες Μέλισσες: H Ασημίνα ανακοινώνει στον Νικηφόρο πως διαλύει τους αρραβώνες
Άγριες Μέλισσες: Όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο (5/11/19) της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1.

Άγριες Μέλισσες: Ο εκφοβισμός που δέχεται η Ελένη απ’ τα τσιράκια του Δούκα για να πουλήσει τα χωράφια της, είναι η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι και η Ασημίνα ανακοινώνει στον Νικηφόρο πως διαλύει τους αρραβώνες. Θα καταφέρει ο Νικηφόρος να της αλλάξει γνώμη; Παράλληλα το σχέδιο του Κυπραίου φαίνεται να παίρνει το δρόμο του μ’ επιτυχία καθώς ο κίνδυνος να παύσουν τον Λάμπρο από δάσκαλο είναι ορατός.

Ο Κωνσταντής συνεχίζει να πολιορκεί ερωτικά τη Βιολέτα με τελικό του στόχο, όμως, να την εκδικηθεί. Την ίδια ώρα ο Νέστορας συγκρούεται με τον Δούκα για το θέμα της Ελένης, ενώ η Μυρσίνη χρησιμοποιεί το τελευταίο της όπλο για να πείσει τον Νικηφόρο να επιστρέψει σπίτι και να ξεχάσει την Ασημίνα. Ο Λάμπρος καταρρακωμένος απ’ τις απανωτές δυσκολίες που περνάει, παίρνει στα χέρια του το όπλο του πατέρα του, με σκοτεινές προθέσεις. Την ίδια στιγμή μια τυχαία συνάντηση της Ελένης και του Κυπραίου θα βάλει τη σχέση τους σε νέα βάση.

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο

Στο χθεσινό επεισόδιο της δραματικής του ΑΝΤ1 σειράς είδαμε πως: Η Ελένη προσπαθεί να διώξει τον Λάμπρο μακριά της αλλά μάταια. Ο Κυπραίος συνειδητοποιεί πλέον ότι είναι αντίζηλοι και βάζει μπροστά ένα σχέδιο για να τον ξεφορτωθεί. Ο Δούκας με σύμμαχο τον Τόλλια, καταφέρνει να επηρεάσει τους συγχωριανούς του εναντίον της Ελένης και η σύγκρουση είναι αναπόφευκτη. Η επίθεση της Μυρσίνης στην Ασημίνα, θα οδηγήσει στην οριστική ρήξη των σχέσεων του Νικηφόρου με τη μητέρα του.

Η Μυρσίνη συντετριμμένη, πέφτει στο κρεβάτι, μη μπορώντας να δεχτεί ότι «χάνει» έναν ακόμα γιο. Η Ασημίνα μετά από αυτό αποκαλύπτει στις αδερφές της τους φόβους της για τον επικείμενο γάμο με το Νικηφόρο και τις σκέψεις της να τον ακυρώσει. Η Ελένη την πιέζει να πάρει μια απόφαση, όταν μια ομάδα χωρικών φτάνει στο κατώφλι τους, με άγριες διαθέσεις.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments