Ελλάδα

Αδαμάντιος Μαντής: Το πόρισμα του ιατροδικαστή για τον θάνατο του 21χρονου πολίστα

Αδαμάντιος Μαντής: Το πόρισμα του ιατροδικαστή για τον θάνατο του 21χρονου πολίστα
Αδαμάντιος Μαντής: Δύο οι βασικές ερμηνείες του ιατροδικαστή για τον θάνατο του 21χρονου πολίστα που άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα της Κυριακής στο Φάληρο.

Αδαμάντιος Μαντής: Από το πόρισμα του ιατροδικαστή προκύπτουν δύο ερμηνείες, στις οποίες οι καταθέσεις αναμένεται να ρίξουν φως. Είτε ο άτυχος πολίστας χτύπησε το κεφάλι του στο οδόστρωμα, είτε χτύπησε το κεφάλι του στις μπάρες. Ο 21χρονος δεν φέρει άλλα σοβαρά τραύματα, παρά μόνο στο κεφάλι. Οι πραγματογνώμονες προβληματίζονται από μία βλάβη στο μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου, η οποία δεν προκλήθηκε από το τροχαίο δυστύχημα.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο νεαροί άκουσαν έναν περίεργο θόρυβο στο αυτοκίνητο και σταμάτησαν στην αριστερή λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας, ώστε να ελέγξουν τι συνέβαινε. Το ερώτημα που θα απαντηθεί είναι το εάν αυτή η βλάβη, που έχει εντοπιστεί, προκάλεσε τον θόρυβο, που οδήγησε τους δύο άνδρες στην απόφαση να σταματήσουν στην άκρη.

Την Τρίτη φίλοι και συγγενείς αποχαιρέτησαν τον Αδαμάντιο Μαντή. Συντετριμμένοι ήταν όλοι όσοι παραβρέθηκαν στην κηδεία 21χρονου πολίστα, που τελέστηκε σε κλίμα οδύνης στο κοιμητήριο του Παλαιού Φαλήρου. Τραγικές φιγούρες οι γονείς και η αδερφή του που δεν μπορούσαν να πιστέψουν πόσο άδικα έφυγε ο Αδαμάντιος από κοντά τους. Ο απροσδόκητος χαμός του έχει προκαλέσει σοκ σε ολόκληρη την οικογένεια του ελληνικού πόλο, του αθλήματος στο οποίο είχε διαπρέψει ο 21χρονος τερματοφύλακας και είχε κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο με την Εθνική Εφήβων στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες του Μπακού το 2015.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments