Video

Άγριες Μέλισσες: Ο Νέστορας ανακαλύπτει κάτι ύποπτο στο δωμάτιο του Κυπραίου

Άγριες Μέλισσες: Ο Νέστορας ανακαλύπτει κάτι ύποπτο στο δωμάτιο του Κυπραίου
Άγριες Μέλισσες: Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο (11/11/2019) της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1.

Άγριες Μέλισσες: Ο Νικηφόρος βρίσκει έκπληκτος την Ασημίνα στο καταφύγιο να έχει ήδη προσφέρει τις πρώτες βοήθειες στον Δούκα και μαζί τον μεταφέρουν σε άσχημη κατάσταση στο σπίτι. Η Ελένη έρχεται για άλλη μια φορά αντιμέτωπη με τον Λάμπρο και τον συμβουλεύει να την ξεχάσει και να μην παρατήσει την γυναίκα του για χάρη της. Η Μυρσίνη αναζητώντας τον Νικηφόρο, επισκέπτεται τον Μιλτιάδη, όμως η προσβλητική της στάση, θα τον οδηγήσει να την διώξει από το σπίτι του.

Τα νέα για το ατύχημα του Δούκα ταξιδεύουν γρήγορα στο χωριό, ενώ η κυρα- Ρίζω κάνει ότι περνάει από το χέρι της να τον σώσει. Η Ελένη ψάχνει παντού την Ασημίνα, που βρίσκεται απέναντι από το Νικηφόρο που προσπαθεί να της αλλάξει γνώμη για το γάμο. Ο Νέστορας ανακαλύπτει κάτι ύποπτο στο δωμάτιο του Κυπραίου, ενώ ο Δούκας παίρνει μια απόφαση που θα αλλάξει για πάντα τη ζωή της οικογένειας Σεβαστού.

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο

Στο προηγούμενο επεισόδιο της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 είδαμε πως: Η Πηνελόπη παραδίδει ένα γράµµα της Μυρσίνης στον Νικηφόρο και όταν εκείνος το διαβάζει, τον περιµένει ακόµη µία άσχηµη έκπληξη. Και ενώ η Ελένη προσφέρει τα χωράφια της προίκα στην Ασηµίνα για να τα κάνει ό,τι θέλει, µια συνάντηση ανάµεσα στον ∆ούκα και τον Νικηφόρο θα αποβεί µοιραία. Ενα κοµµάτι από το παρελθόν φωτίζεται, και µαζί του τα µυστικά που κρατούσαν καλά κρυµµένα µέσα τους, για χρόνια, ο Μιλτιάδης και ο ∆ούκας.

Ο ∆ούκας µε τον Νικηφόρο θα συγκρουστούν έντονα, αλλά ο απρόσµενος τραυµατισµός του ∆ούκα θα ανατρέψει την κατάσταση. Ο Κυπραίος συνεχίζει την ερωτική προσέγγισή του στη Μυρσίνη µε σκοπό να την ελέγχει. Η Ελένη συναντά έναν Λάµπρο αποφασισµένο να αλλάξει τα πάντα, ενώ την ίδια στιγµή η Ασηµίνα έχει µια αναπάντεχη συνάντηση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments