Lifestyle

Χάλι Μπέρι: Οι απίθανοι κοιλιακοί της 53χρονης ηθοποιού [pic]

Χάλι Μπέρι: Οι απίθανοι κοιλιακοί της 53χρονης ηθοποιού [pic]
Χάλι Μπέρι: Η διάσημη ηθοποιός παρά τα 53 της χρόνια διατηρεί το τέλειο κορμί δημοσιεύοντας συνεχώς εικόνες από την σκληρή δουλειά που κάνει στο γυμναστήριο.

Χάλι Μπέρι: Στροφή στην γυμναστική φαίνεται πως έχει κάνει το τελευταίο διάστημα η διάσημη ηθοποιός, ενημερώνοντας συχνά πυκνά τους ακολούθους της στο προσωπικό της Instagram με φωτογραφίες που δείχνουν την εξέλιξη στο κορμί της. Η 53χρονη ηθοποιός του Χόλιγουντ με τις αμέτρητες κινηματογραφικές επιτυχίες πραγματοποιεί σκληρές προπονήσεις, με το αποτέλεσμα στο σώμα της να είναι άκρως εντυπωσιακό. Όπως θα δείτε και παρακάτω τέτοιο σώμα δεν έχουν ούτε 20αρες.

Στη φωτογραφία που δημοσίευσε πρόσφατα – ενημερώνει εβδομαδιαίους τους ακολούθους της δείχνοντας την εξέλιξη στο σώμα της – φαίνεται πως γίνεται πολύ σκληρή δουλειά στο γυμναστήριο.

Το σώμα της έχει αποκτήσει γράμμωση παντού, ενώ η κοιλιά της είναι επίπεδη με κοιλιακούς… φέτες. «Σας ενθαρρύνω να βάλετε τον δικό σας στόχο. Ποιο είναι το fitness goal σας; Βάλτε τον πήχη ακόμα πιο ψηλά!» ανέφερε χαρακτηριστικά η Αμερικανίδα ηθοποιός κάτω από την ανάρτηση της στο Instagram.

Όλα τα παραπάνω όπως είναι γνωστό γίνονται για την παρουσία της στην ταινία Bruised, όπου υποδύεται μια MMA fighter. «Ένας από τους στόχους μου για τo Bruised; Οι καλλίγραμμοι κοιλιακοί. Και σήμερα κατάφερα να τους αποκτήσω και νιώθω απίστευτα!» αναφέρει στην ίδια ανάρτηση. Η φωτογραφία της απέκτησε χιλιάδες like και σχόλια από τους ακολούθους της που την στηρίζουν σε κάθε της εγχείρημα. Μια από αυτές, η εξίσου 50αρα Ναόμι Κάμπελ ενθάρρυνε τη προσπάθεια της ηθοποιού αναρτώντας emoji φωτιάς για να υπερτονίσει τον ενθουσιασμό από το αποτέλεσμα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments