Πολιτική

Γιάννα Αγγελοπούλου: Συναντήθηκε με τον Γιάνη Βαρουφάκη για την επιτροπή «Ελλάδα 2021»

Γιάννα Αγγελοπούλου: Συναντήθηκε με τον Γιάνη Βαρουφάκη για την επιτροπή «Ελλάδα 2021»
Γιάννα Αγγελοπούλου: Με τον γραμματέα του ΜέΡΑ 25 συναντήθηκε σήμερα η Γιάννα Αγγελοπούλου προκειμένου να τον ενημερώσει για τον εορτασμό των 200 ετών από την επανάσταση του 1821.

Γιάννα Αγγελοπούλου: Τον τελευταίο καιρό η Γιάννα Αγγελοπούλου έχει μια σειρά επαφών με τους πολιτικούς αρχηγούς. Το μεσημέρι της Τετάρτης [13/11] πραγματοποιήθηκε η συνάντηση με τον Γιάνη Βαρουφάκη. Το ΜέΡΑ 25 έβγαλε σχετική ανακοίνωση για τη συνάντηση.

Αναλυτικά αναφέρει:

«Ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25, κ. Γιάνης Βαρουφάκης, συναντήθηκε στις 1 μ.μ. σήμερα στα γραφεία του κόμματος στη Βουλή με την κα Γιάννα Αγγελοπούλου η οποία τον επισκέφθηκε με την ιδιότητα της προέδρου της επιτροπής διοργάνωσης της διακοσιοστής επετείου της Επανάστασης του 1821.

Η κα Αγγελοπούλου εξέθεσε στον κ. Βαρουφάκη τις σκέψεις της και τον προβληματισμό της για τον βέλτιστο τρόπο με τον οποίο, 200 χρόνια από την απαρχή του εθνικοαπελευθερωτικού μας αγώνα, οι Ελληνίδες και οι Έλληνες θα μπορέσουμε, σε όλες τις γωνιές του πλανήτη, να αναστοχαστούμε τους αγώνες, τις επιτυχίες, τις ήττες και, γενικότερα, το παρελθόν και μέλλον του ελληνισμού.

Ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25 ευχαρίστησε την κα Γιάννα Αγγελοπούλου, εξέφρασε την ικανοποίησή του από την εναντίωσή της σε «ενιαίο αφήγημα» τόσο για την Επανάσταση του 1821 όσο και την Ιστορία του Ελληνικού Κράτους, και δεσμεύτηκε να μεταφέρει τις σκέψεις της στα μέλη, την Πολιτική Γραμματεία και την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος.

Μετά από σοβαρή, καλόπιστη, μελέτη των προτάσεων της υπό την κα Αγγελοπούλου επιτροπής, το ΜέΡΑ25 δεσμεύεται να καταθέσει τις δικές του προτάσεις. Οι προτάσεις αυτές δεν μπορούν να μη λάβουν υπ’ όψη ότι, δυστυχώς, η διακοσιοστή επέτειος της μεγάλης εξέγερσης που συγκλόνισε την Ευρώπη βρίσκει την πατρίδα μας σε ένα νέο ιδιότυπο καθεστώς Χρεοδουλοπαροικίας εντός μιας Ευρώπης που αποδομείται όσο χώρες όπως η Ελλάδα ασφυκτιούν», αναφέρει η ανακοίνωση.

Δείτε τις φωτογραφίες από την συνάντηση

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments