Πολιτική

Πικραμμένος για Novartis: Ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος είχε «εκτελεστικό ρόλο» στην υπόθεση

Πικραμμένος για Novartis: Ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος είχε «εκτελεστικό ρόλο» στην υπόθεση
Υπόθεση Novartis: Ο Παναγιώτης Πικραμμένος στην κατάθεσή του που διαβιβάστηκε στη Βουλή, αναφέρει ότι ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος κινούσε τα νήματα στην υπόθεση.

Υπόθεση Novartis: Τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο κατονόμασε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Παναγιώτης Πικραμμένος στην κατάθεσή του σήμερα στην Βουλή, τονίζοντας πως είχε «εκτελεστικό» ρόλο στη σκευωρία για τη Novartis. Ο πρώην υπηρεσιακός υπουργός, του οποίου το όνομα βρέθηκε στη δικογραφία, υπογραμμίζει ότι η σκευωρία είχε κεντρικό σχεδιασμό, που ως στόχο είχε να πλήξει τους πολιτικούς αντιπάλους της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.

Υπενθυμίζεται ότι το όνομα του κ. Πικραμμένου είχε εμπλακεί στην υπόθεση της Novartis, αλλά πλέον για τον ίδιο η υπόθεση έχει τεθεί στο αρχείο καθώς δεν προέκυψε κανένα απολύτως στοιχείο, ούτε καν ένδειξη περί τέλεσης αξιόποινης πράξης.

Παλαιότερα μιλώντας στη Βουλή χαρακτήριζε μυθιστορηματικές τις κατηγορίες εναντίον του, οι οποίες «δεν συνιστούν βάσιμες ενδείξεις αλλά ούτε και επαρκή στοιχεία για να αμφισβητείται η ηθική ακεραιότητα και να σπιλώνεται βάναυσα η προσωπικότητα ενός ανθρώπου που προσέφερε πάνω από 40 χρόνια στη Δικαιοσύνη».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments