Lifestyle

Τζέσικα Λομπάρντι: Δεν έρχεται μόνος ο Τσιτσιρέτι στην ΑΕΚ, φέρνει “ενισχύσεις”

Τζέσικα Λομπάρντι: Δεν έρχεται μόνος ο Τσιτσιρέτι στην ΑΕΚ, φέρνει “ενισχύσεις”
Τζέσικα Λομπάρντι: Ο μεταγραφικός στόχος της Ένωσης, Αμάτο Τσιτσιρέτι εκτός από τονωτική "ένεση" στην ομάδα του Νίκου Κωστένγλου αναμένεται να ανεβάσει και την ψυχολογία των φίλων του συλλόγου.

Τζέσικα Λομπάρντι: Ο Αμάτο Τσιτσιρέτι τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται όλο και περισσότερο στο μεταγραφικό ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Ο παίκτης αποτελεί διακαή πόθο του τεχνικού Ίλια Ίβιτς, με τον Σέρβο να βρίσκεται πολύ κοντά στο να κλείσει θετικά τις διαπραγματεύσεις με τον ποδοσφαιριστή της Νάπολι. Ο 25χρονος άσσος ετοιμάζεται τον χειμώνα να μετακομίσει στη χώρα μας αφήνοντας την πατρίδα του για λογαριασμό της ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ θέλει να προσθέσει στο ρόστερ της τον παίκτη κερδίζοντας από εκείνον εμπειρία και ταχύτητα στην επίθεση. Από την άλλη πλευρά, ο Ιταλός όντας ανενεργός στη Νάπολι αναζητά την ομάδα που θα πάρει χρόνο συμμετοχής και θα αναγεννήσει την κατά τα άλλα πλούσιο βάσει βιογραφικού καριέρα του. Ο ερχομός του στην Αθήνα – αν τελικά επιτευχθεί οριστική συμφωνία με την ΑΕΚ – εκτός από τον σύλλογο αναμένεται να χαροποιήσει και τους φίλους του”Δικέφαλου”.

Εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι, ο Αμάτο Τσιτσιρέτι έχει να υπερηφανεύεται και για την γυναίκα που έχει στο πλάι του. Ο λόγος για την πανέμορφη Τζέσικα Λομπάρντι με την οποία έχουν και ένα παιδί. Η όμορφη παρουσία αναμένεται να ζεστάνει τις κρύες νύχτες του ΟΑΚΑ.

Δείτε και κρίνετε μόνοι σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments