Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Παρασκευή [29/11/19]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Παρασκευή [29/11/19]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Παρασκευή (29/11/19).

Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Παρασκευή (29/11/19).

  • Κριός

Σήμερα αφήστε τις πράξεις σας να μιλήσουν για εσάς. Μια τολμηρή κίνηση θα δείξει στο ταίρι σας ακριβώς τι έχετε στο μυαλό σας, χωρίς να χρειαστεί να πείτε ούτε λέξη.

  • Ταύρος

Σήμερα η υπομονή σας μπορεί να δοκιμαστεί από διάφορα μικροπράγματα. Προσπαθήστε να δείξετε επιπλέον υπομονή στις ιδιοτροπίες του/της συντρόφου σας. Δεν το κάνει επίτηδες που σας εκνευρίζει, οπότε δώστε του το πλεονέκτημα της αμφιβολίας.

  • Δίδυμοι

Η ευγενική ψυχή σας θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα από το ταίρι σας σήμερα. Ξέρει ότι μπορεί να βασιστεί πάνω σας για να του φτιάξετε το κέφι μετά από μια δύσκολη μέρα. Απόψε το βράδυ να είστε προετοιμασμένοι να κάνετε αυτό ακριβώς.

  • Καρκίνος

Τίποτα δεν μπορεί να σας ρίξει τη διάθεση σήμερα! Αισθάνεστε φανταστικά και η καλή σας διάθεση θα μεταδοθεί στο ταίρι σας. Μπορείτε να επιτύχετε ο,τιδήποτε βάλετε στο μυαλό σας, οπότε βάλτε υψηλούς στόχους.

  • Λέων

Η αυτοπεποίθηση σας είναι στα ύψη και αισθάνεστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε ο,τιδήποτε προκύψει. Η καλή σας διάθεση μεταδίδεται και στη σχέση σας. Δείξτε στο ταίρι σας πόσο ικανοί είστε.

  • Παρθένος

Τις προηγούμενες μέρες μπορεί να αισθανόσασταν κάπως σαν αουτσάιντερ, αλλά τώρα ήρθε η στιγμή σας για να λάμψετε. Ο/Η σύντροφός σας ξέρει ήδη πόσο υπέροχοι είστε. Πρόκειται να το ανακαλύψετε σύντομα και εσείς οι ίδιοι.

  • Ζυγός

Μείνετε επικεντρωμένοι στην ευρύτερη εικόνα και προσπαθήστε να μην αφήνετε τα μικροπράγματα να σας ρίχνουν τη διάθεση./ Είναι λογικό να προκύπτουν μικρές αναποδιές σε κάθε σχέση αλλά σε γενικές γραμμές τα πάτε πάρα πολύ καλά ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας.

  • Σκορπιός

Την επόμενη εβδομάδα η δουλειά σας μπορεί να σας τρώει περισσότερο χρόνο από ότι συνήθως. Προειδοποιήστε το ταίρι σας και κάντε σχέδια για το επόμενο Σαββατοκύριακο, όταν θα έχετε ηρεμήσει και θα μπορείτε να του διαθέσετε την αμέριστη προσοχή σας.

  • Τοξότης

Σήμερα σκέφτεστε έντονα τα ταξίδια. Αν έχετε συζητήσει με το ταίρι σας για κάποιο μακρινό ταξίδι που θα θέλατε να κάνετε, ίσως ήρθε η ώρα να ξεκινήσετε να το προγραμματίζετε. Αγοράστε μερικούς ταξιδιωτικούς οδηγούς και αρχίστε να το πραγματοποιείτε.

  • Αιγόκερως

Ήρθε η στιγμή να επανεξετάσετε τον τρόπο με τον οποίο κάνετε τα πράγματα μέχρι τώρα. Αν κάτι δεν λειτουργεί ούτε για εσάς ούτε για τον/την αγαπημένο/η σας, αναρωτηθείτε τι μπορείτε να αλλάξετε. Πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης.

  • Υδροχόος

Σήμερα θα κάνετε μια ενδιαφέρουσα ανακάλυψη για το ταίρι σας. Ανεξάρτητα από το πόσο καιρό είστε μαζί, υπάρχουν πάντα καινούργια πράγματα που μπορείτε να μάθετε και αυτό κάνει τη σχέση σας πιο ενδιαφέρουσα.

  • Ιχθύες

Εσείς μπορεί να θέλετε να βοηθήσετε αλλά το ταίρι σας να μην θέλει να ακούσει τις προτάσεις σας. Το καλύτερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε σήμερα είναι να είστε υποστηρικτικοί και να κάνετε υπομονή μέχρι να αναζητήσει μόνος /η του/της τη συμβουλή σας.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments