Αθλητισμός

Νικόλας Ιωάννου: Ο παίκτης που ήθελε ο Ίβιτς από τον ΑΠΟΕΛ

Νικόλας Ιωάννου: Ο παίκτης που ήθελε ο Ίβιτς από τον ΑΠΟΕΛ
Νικόλας Ιωάννου: Ο Κύπριος στόπερ ήταν στη λίστα του Ίλια Ίβιτς αλλά η τιμή του ήταν απαγορευτική για την ΑΕΚ.

Νικόλας Ιωάννου: Τον τελευταίο καιρό ο Ίλια Ίβιτς βρίσκεται σε συνεχόμενο ψάξιμο για την μεταγραφική ενίσχυση της ΑΕΚ. Η θέση που βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του είναι αυτή στο κέντρο της άμυνας. Ο Όγκνιεν Βράνιες δύσκολα θα συνεχίσει στην ομάδα, ο Ντιμίτρο Τσιγκρίνσκι έχει ευπάθεια στους τραυματισμούς, ενώ ο Μάριος Οικονόμου έχει προβληματική εικόνα.

Πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησαν φήμες που ήθελαν τον Σέρβο τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ να παρακολουθεί την περίπτωση του Πραξιτέλη Βούρου που αγωνίζεται στον ΑΠΟΕΛ. Το θέμα διαψεύστηκε και από τις δυο πλευρές. Ωστόσο η Ένωση παρακολουθεί έναν παίκτης της Κυπριακής ομάδας, αλλά αυτός δεν είναι ο Βούρος.

Νικόλας Ιωάννου: Ψάχτηκε ο Ίβιτς, αλλά…

Ο παίκτης που αρέσει τον Ίβιτς είναι ο Νικόλας Ιωάννου. Πρόκειται για έναν παίκτη που μπορεί να αγωνιστεί στο κέντρο της άμυνας, αλλά και στο αριστερό άκρο. Είναι αριστεροπόδαρος κάτι που δεν είναι εύκολο να συναντήσεις σε στόπερ. Ωστόσο η περίπτωση του δεν είναι καθόλου εύκολη. Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει η εφημερίδα Sportime.

“Μπορεί εσείς να μου λέτε για τον Βούρο, αλλά εγώ άλλα μαθαίνω από την Κύπρο! Και η πηγή μου δεν (πολύ)επιδέχεται αμφισβήτησης. Η περίπτωση που έψαξε η ΑΕΚ ονομάζεται Νικόλας Ιωάννου.Όπως αναφέρει η στήλη των παρασκηνίων στο Sportime του Σαββάτου, αυτός ήταν ο απώτερος σκοπός του ταξιδιού του Ιλια Ιβιτς στη Μεγαλόνησο.

Ο 24χρονος αριστερός στόπερ-μπακ, ο οποίος με την Ντουντελάνζ φορούσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού του ΑΠΟΕΛ. Εξάλλου, η ΑΕΚ ακριβώς αυτό το προφίλ ποδοσφαιριστή αναζητά για το επόμενο καλοκαίρι. Μόνο που ο ΑΠΟΕΛ δεν είναι κανένας χθεσινός στην αγορά και αξίωσε τουλάχιστον δύο εκατομμύρια για τον κύριο που ήδη μετράει 16 αγώνες με την εθνική Κύπρου. Κατανοείτε πως ο Ιβιτς δεν μπήκε καν στη διαδικασία να ενημερώσει τα υψηλά διοικητικά κλιμάκια…”, αναφέρει το δημοσίευμα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments