Καιρός

Πρόγνωση καιρού: Δείτε που θα χιονίσει πολύ το επόμενο 24ωρο – Τι προβλέπει ο Σάκης Αρναούτογλου

Πρόγνωση καιρού: Δείτε που θα χιονίσει πολύ το επόμενο 24ωρο – Τι προβλέπει ο Σάκης Αρναούτογλου
Πρόγνωση καιρού: Ο χειμώνας μπαίνει για τα καλά στην Ελλάδα, με αρκετές περιοχές να αντιμετωπίζουν χιονοπτώσεις το επόμενο 24ωρο. Δείτε τι προβλέπει ο Σάκης Αρναούτογλου.

Πρόγνωση καιρού: Τις πρωινές ώρες της Τρίτης, ο καιρός θα είναι αρκετά αίθριος στο μεγαλύτερο κομμάτι της χώρας εκτός από τα βορειοδυτικά, σύμφωνα με την πρόβλεψη του Σάκη Αρναούτογλου. Αρκετή ηλιοφάνεια και μερικά σύννεφα θα υπάρχουν στα ηπειρωτικά της χώρας, ενώ στο κεντροβόρειο Ιόνιο, από τη βορειοδυτική Πελοπόννησο, δυτική και βορειοδυτική Στερεά Ελλάδα μέχρι και τη δυτική ορεινή Θεσσαλία και Ήπειρο, τα σύννεφα από το πρωί θα δίνουν κάποιες μπόρες και τοπικές καταιγίδες.

Από το μεσημέρι, στη νότια Ελλάδα και συγκεκριμένα από την Αττική και κάτω ο καιρός δεν θα παρουσιάσει κάποια μετάλλαξη, με αρκετή ηλιοφάνεια να κυριαρχεί. Στο κεντροβόρειο Ιόνιο θα διατηρηθεί άστατος ο καιρός με τοπικές μπόρες και άστατες καταιγίδες, ενώ από τη βόρεια Στερεά Ελλάδα και από τις Σποράδες και πιο βόρεια ο καιρός θα «βαρύνει» αρκετά. Θα ξεκινήσουν κάποιες βροχές μέτριας έντασης, οι οποίες θα δυναμώνουν όσο θα νυχτώνει.

Κατά τις βραδινές ώρες, καθώς θα υπάρχουν ισχυροί βοριάδες και η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση, στη Βόρεια Ελλάδα κυρίως θα υπάρξει χιονόπτωση. Στη δυτική Μακεδονία και κυρίως στους νομούς Φλώρινας και Κοζάνης μέχρι και την Τετάρτη το πρωί δεν αποκλείεται να χιονίσει πρόσκαιρα. Στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα, οι περισσότερες χιονοπτώσεις θα σημειωθούν σε περιοχές υψηλού υψομέτρου, ενώ μέχρι τα ξημέρωμα της Τετάρτης χιονοπτώσεις θα σημειωθούν και σε χαμηλότερα υψόμετρα. Σε Ήπειρο, Θεσσαλία, αλλά και στο Βόρειο Αιγαίο θα υπάρχουν αρκετές βροχές, οι οποίες θα δυναμώσουν αργά το βράδυ και κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Οι άνεμοι τις πρωινές ώρες θα πνέουν σε νοτιοδυτικές διευθύνσεις σχεδόν σε ολόκληρη τη χώρα, φτάνοντας τα 4-5 μποφόρ. Από το απόγευμα προς το βράδυ, όμως, οι βόρειο άνεμοι θα «εισβάλλουν» στη Βόρεια Ελλάδα, οι οποίοι από τις βραδινές και μετέπειτα ώρες μπορεί να φτάσουν και τα 7 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία στη χώρα τις πρωινές ώρες θα κυμανθεί από τους -2 έως και τους 14 βαθμούς το πρωί. Το μεσημέρι η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 βαθμούς έως και 19 στην ηπειρωτική Ελλάδα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments