Video

Νίκος Αλέφαντος: Η βαθμολογία του στους παίκτες του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Νίκος Αλέφαντος: Η βαθμολογία του στους παίκτες του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ
Νίκος Αλέφαντος: Η ισοπαλία του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ πέρασε από το μικροσκόπιο του παλαίμαχου προπονητή, ο οποίος βαθμολόγησε έναν προς έναν τους ποδοσφαιριστές των "Ερυθρόλευκων".

Νίκος Αλέφαντος: Η ισοπαλία της Κυριακής (1-1) με τον ΠΑΟΚ στο “Γεώργιος Καραισκάκης” δεν ήταν το αποτέλεσμα που περίμεναν στον Πειραιά. Ο Πέδρο Μαρτίνς επιζητούσε τη νίκη απέναντι στην ομάδα από τη Θεσσαλονίκη, ωστόσο οι προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του δεν έφτασαν, με τους “Ερυθρόλευκους” στο δεύτερο ημίχρονο να χάνει μεγάλες ευκαιρίες για να ανατρέψει πλήρως την κατάσταση μετά το προβάδισμα του ΠΑΟΚ στο πρώτο μέρος.

Οι φίλοι του Ολυμπιακού περίμεναν το κάτι παραπάνω από την ομάδα τους, ωστόσο με την ισοπαλία οι Πειραιώτες παραμένουν στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, συνεχίζοντας παρέα με τον ΠΑΟΚ την μάχη για τον φετινό τίτλο του πρωταθλητή. Στην καθιερωμένη εκπομπή μετά τα παιχνίδια του Ολυμπιακού, ο Νίκος Αλέφαντος κλήθηκε να σχολιάσει την αγωνιστική κατάσταση των παικτών του Πέδρο Μαρτίνς, με τον παλαίμαχο προπονητή να κρίνει έναν προς έναν τους παίκτες που ξεκίνησε ο Πορτογάλος τεχνικός.

Δείτε τη βαθμολογία που έδωσε ο Νίκος Αλέφαντος για κάθε ποδοσφαιριστή των “Ερυθρόλευκων”

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments