Ελλάδα

MEGA: Ετοιμάζεται εκπομπή μαγειρικής με πολύ γνωστό σεφ

MEGA: Ετοιμάζεται εκπομπή μαγειρικής με πολύ γνωστό σεφ
MEGA: Στο πρόγραμμα του σταθμού θα υπάρχει και μία εκπομπή μαγειρικής με έναν γνωστό σεφ.

MEGA: Οι ετοιμασίες για την μεγάλη επιστροφή του πασίγνωστου καναλιού συνεχίζονται. Οι άνθρωποι του MEGA δουλεύουν πυρετωδώς και πραγματοποιούν συνεχώς επαφές για να κλείσει το τηλεοπτικό πρόγραμμα του σταθμό. Στόχος του Βαγγέλη Μαρινάκη είναι να είναι έτοιμα με τη νέα χρονιά και να έχει όλων των ειδών τα προγράμματα στο κανάλι.

Η ημέρα που θα κάνει πρεμιέρα το νέο MEGA δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή, όμως όλοι περιμένουν με μεγάλη ανυπομονησία για δουν το νέο τηλεοπτικό πρόγραμμα και τις εκπλήξεις που θα έχουν ετοιμάσει οι ιθύνοντες του καναλιού. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, στο πρόγραμμα του MEGA θα υπάρχει και μία εκπομπή μαγειρικής.

Σύμφωνα με τον Γρηγόρη Μελά και το newsit.gr, o Αλέξανδρος Παπανδρέου θα αναλάβει τη συγκεκριμένη εκπομπή, η οποία αναμένεται να ονομάζεται «Νόστιμα και Απλά». Να θυμίσουμε πως και στο παρελθόν ο γνωστός σεφ παρουσίαζε εκπομπή στο κανάλι. O Αλέξανδρος Παπανδρέου παρουσίαζε την εκπομπή “Παρέα στην Κουζίνα” μαζί με τον Γιώργο Καπουτζίδη.

Αλέξανδρος Παπανδρέου: Σύντομο βιογραφικό

Ο Αλέξανδρος Παπανδρέου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1973. Αποφοίτησε από την Ecole Ferandi-Paris απ’ όπου πήρε δίπλωμα μάγειρα και διεύθυνσης ξενοδοχείου και εστιατορίου. Συνέχισε τις σπουδές για άλλα δύο χρόνια στο Ecole de la Chambre de Commerce et d’ Industrie de Paris, αποκτώντας το δίπλωμα της Ecole Superierue de Cuisine Francaise.

Η αγάπη του για τη μαγειρική τον οδήγησε στο Johnson & Wales University στις ΗΠΑ ως καθηγητή γαλλικής κουζίνας τα πρωινά και ως μαθητή για food styling τα απογεύματα. Έχει δουλέψει σε μεγάλα ξενοδοχεία, όπως το “The connaught” Hotel Carlos Place Mayfair London και το “Plaza Athenee” Hotel 25 Avenue Montaigne 75008 Paris.

Η επιστροφή του στην Ελλάδα σήμαινε σκληρή δουλειά σε εστιατόρια ως υπεύθυνος chef, στην τηλεόραση και τα έντυπα, αλλά και συνεργασίες με μεγάλες εταιρείες του κλάδου. Από το 2004 έχει ιδρύσει την εταιρεία Sidayes by Alexandros Papandreou και το 2007 ξεκίνησε το Studio Sidayes όπου παραδίδει σεμινάρια μαγειρικής . Έχει γράψει 14 βιβλία και είναι πατέρας δύο παιδιών.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments