Ελλάδα

Έλενα Παπαρίζου: Η γνωστή τραγουδίστρια συμμετέχει στο άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Αθήνα

Έλενα Παπαρίζου: Η γνωστή τραγουδίστρια συμμετέχει στο άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Αθήνα
Έλενα Παπαρίζου: Με τη συμμετοχή της γνωστής τραγουδίστριας, αλλά και άλλες μουσικές εκπλήξεις θα ανάψει η Αθήνα το χριστουγεννιάτικο δέντρο της.

Έλενα Παπαρίζου: Από τις 7 Δεκεμβρίου και για έναν ολόκληρο μήνα, ο δήμος Αθηναίων μας καλεί να γιορτάσουμε τα Χριστούγεννα στην πιο λαμπερή Αθήνα που έγινε ποτέ, με ένα πλούσιο πρόγραμμα που υπογράφουν ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νεολαίας του δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) και η Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων. Στολίδια, λαμπιόνια, παιχνίδια, μαζί με μια σειρά ξεχωριστών εκδηλώσεων και δράσεων, γεμίζουν κάθε γωνιά της πόλης με φως, την πασπαλίζουν με χρυσόσκονη και φτιάχνουν τον πιο μαγικό προορισμό των φετινών γιορτών για όλες και όλους, μικρούς και μεγάλους, κατοίκους της πρωτεύουσας και επισκέπτες.

31 μέρες, 76 σημεία σε όλη την πόλη, 60 καλλιτεχνικά σχήματα, 50 συναυλίες και pop-up events, δράσεις για όλη την οικογένεια, 3 προβολές open air, ένα pop-up μουσείο, ένα παραμυθένιο χωριό, μία φωτεινή διαδρομή, εντυπωσιακά projection mappings και αμέτρητες εκπλήξεις! Η Αθήνα φέτος θα είναι πιο χαρούμενη και εορταστική από ποτέ, στολισμένη και απαστράπτουσα σε κάθε γωνιά της, ένας μαγικός προορισμός για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της.

Η Αθήνα, όμως, θα πλημμυρίσει πραγματικά ολόκληρη με φως την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου στις 19:30. Εκείνη τη μέρα ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης θα δώσει το έναυσμα για να φωταγωγηθεί η πόλη και το εντυπωσιακό φυσικό δέντρο που θα κοσμεί την πλατεία Συντάγματος, σε μια φαντασμαγορική βραδιά με παρουσιάστρια τη Ζέτα Μακρυπούλια. Η δυναμική show woman Έλενα Παπαρίζου, η Idra Kayne με την υπέροχη φωνή της και ο πολλά υποσχόμενος Ίαν Στρατής με τη συνοδεία της Athens Big Band, θα μας παρασύρουν με τις ιδιαίτερες εμφανίσεις τους, ενώ η ομάδα κρουστών Batala Atenas θα δώσει το ρυθμό.

Highlight της βραδιάς το εκθαμβωτικό 3D projection mapping στο κτίριο της Βουλής των Ελλήνων, μια πρωτόγνωρη εμπειρία που θα έχουμε την ευκαιρία να ζήσουμε για πρώτη φορά στη χώρα μας. Λαμπερά χρώματα, έντονα σκηνικά και εντυπωσιακές αρχιτεκτονικές μεταλλαγές θα ντύσουν με μοναδικό τρόπο το ιστορικό κτίριο και θα μας γεμίσουν συναισθήματα και εικόνες.

Το μήνυμα του δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη:

Ο Δήμος Αθηναίων βάζει τη λάμψη και τη μαγεία. Εσείς προσθέστε τις δικές σας ευχές και αναζητήστε σε κάθε γωνιά της πόλης μοναδικά δρώμενα, δημιουργικές δράσεις και ξεχωριστές εκδηλώσεις. Καλούμε μικρούς και μεγάλους, κατοίκους αλλά και επισκέπτες, να γίνουν μέρος αυτής της μεγάλης γιορτής στην πόλη που ζούμε. Στην πόλη που ελπίζουμε. Στην πόλη που αγαπάμε. Καλά Χριστούγεννα. Καλές γιορτές. Ευτυχισμένες μικρές και μεγάλες στιγμές για όλους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments