Video

Άγριες Μέλισσες: Η εξέταση του άψυχου σώματος του Γιάννου ολοκληρώνεται και το πόρισμα είναι έτοιμο

Άγριες Μέλισσες: Η εξέταση του άψυχου σώματος του Γιάννου ολοκληρώνεται και το πόρισμα είναι έτοιμο
Άγριες Μέλισσες: Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο (11/12/2019) της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1.

Άγριες Μέλισσες: Η Ελένη παίρνει μια μεγάλη απόφαση για τον απαγορευμένο της έρωτα απέναντι στον Λάμπρο ενώ ο Κωνσταντής καταφέρνει να κλέψει το φιλί της Δρόσως. Θα την ρίξει, όμως, στα δίχτυα του; Την ίδια ώρα, τα κρυφά σχέδια του Κλεομένη φαίνεται να οδηγούνται στον γκρεμό ενώ η Ουρανία είναι έτοιμη ν’ αποκαλύψει στην Ασημίνα τον παράνομο δεσμό της Μυρσίνης και του Κυπραίου. Παράλληλα, ο Μιλτιάδης δίνει τη συγκατάθεσή του στον νέο ιατροδικαστή και η εκταφή του Γιάννου πέφτει στο Διαφάνι σαν κεραυνός εν αιθρία.

Ο Δούκας και ο Μελέτης νιώθουν τον κλοιό να στενεύει για το έγκλημά τους ενώ οι αδερφές Σταμίρη νιώθουν γι’ ακόμα μια φορά το βάρος της πράξης τους. Η εξέταση του άψυχου σώματος του Γιάννου ολοκληρώνεται και το πόρισμα είναι έτοιμο. Θα δικαιωθεί, αυτή τη φορά, η οικογένεια του Μιλτιάδη;

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο

Στο χθεσινό επεισόδιο της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 είδαμε πως: Ο Μιλτιάδης προσπαθεί να πείσει τον Λάμπρο να μη χαλάσει τον γάμο του για χάρη της Ελένης. Η Θεοδοσία έρχεται αντιμέτωπη με αυτή την αλήθεια και αποφασίζει να αντιδράσει δυναμικά. Η εμφάνιση ενός νέου ιατροδικαστή θα ταράξει τον Προύσαλη καθώς δείχνει αποφασισμένος να ανοίξει πάλι την υπόθεση του Γιάννου. Η Ασημίνα περνάει δύσκολα στο σπίτι των Σεβαστών αφού το μυθιστόρημα του Νικηφόρου θα ξεκινήσει νέα κόντρα μεταξύ τους.

Ο Νικηφόρος μαθαίνει από τον Κυπραίο τα αισθήματά του για την Ελένη μόνο που σύντομα αυτό θα φτάσει και στα αυτιά της Μυρσίνης. Ο Λάμπρος φέρνει την Ελένη μπροστά σε ένα τεράστιο δίλημμα. Θα καταφέρει αυτήν τη φορά ο έρωτάς τους να γκρεμίσει όλα τα εμπόδια; Από την άλλη η Δρόσω πηγαίνει στον στάβλο για να συναντήσει τον Κωνσταντή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments