Video

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Έκθεση φωτογραφίας ανήμερα των γενεθλίων του [vid]

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Έκθεση φωτογραφίας ανήμερα των γενεθλίων του [vid]
Γρηγόρης Αρναούτογλου: Ο γνωστός παρουσιαστής παρουσίασε την πρώτη προσωπική έκθεση φωτογραφίας με εικόνες από τις Φιλιππίνες μέχρι το Λας Βέγκας.

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Εκτός από εξαιρετικός παρουσιαστής, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αποδεικνύεται εξίσου ταλαντούχος και στη φωτογραφία. Τα ταξίδια του ανά τον κόσμο έγιναν πηγή έμπνευσης για τον γνωστό παρουσιαστή, φθάνοντας μάλιστα στη δημιουργία μιας μεγάλης συλλογής φωτογραφιών από όλες τις άκρες της Γης.

Το ταλέντο του στην φωτογραφία κατάφεραν να θαυμάσουν όσοι παρευρέθηκαν εχθές στην έκθεση φωτογραφίας του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο παρουσιαστής διάλεξε την ημέρα των γενεθλίων του επίτηδες όπως ανέφερε “για να μην του πουν “άσχημη κουβέντα”. Ο Γρηγόρης μας ταξιδεύει μέσα από το φακό του από τις Φιλιππίνες ως το Λας Βέγκας σε ένα ταξίδι διάρκειας δυο χρόνων. “Δεν ήξερε κανείς ότι φωτογραφίζω εκτός από τη Νάνσυ που βρίσκεται δίπλα μου αυτά τα χρόνια” εξομολογήθηκε ο Γρηγόρης.

Η έκθεση αποτελείται από 90 έργα τραβηγμένα από τον Σεπτέμβριο του 2017 έως τον Δεκέμβριο του 2019. Είναι εικόνες από την καθημερινότητα, που κάποιες από αυτές σε λίγα δευτερόλεπτα θα είχαν χαθεί αν δεν αποτυπώνονταν και κάποιες άλλες ήταν εκεί ώρες, μέρες, μήνες, ίσως και χρόνια πριν αποτυπωθούν. Μία έκθεση φωτογραφίας που μέσα από τις εικόνες της θα επιδιώξει τη σκέψη, τον προβληματισμό, τη χαρά του κοινού που θα την επισκεφτεί.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν αρκετοί επώνυμοι φίλοι του γνωστού παρουσιαστή, μεταξύ των οποίων και η τηλεοπτική του “αντίπαλος”, Ελεονώρα Μελέτη για την οποία ο ίδιος είχε να πει μονάχα τα καλύτερα!

 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments