Τεχνολογία

Χριστούγεννα 2019: Το doodle της Google για τα χρόνια πολλά [pic]

Χριστούγεννα 2019: Το doodle της Google για τα χρόνια πολλά [pic]
Χριστούγεννα 2019: Η Google εύχεται χρόνια πολλά σε όλους με το χριστουγεννιάτικο doodle της.

Χριστούγεννα 2019: Στο κλίμα των ημερών μπήκε και η Google, η οποία ευχήθηκε στη συντριπτική πλειονότητα των χρηστών του Ίντερνετ παγκοσμίως καλά Χριστούγεννα μέσα από το Doodle της. «Ανεξαρτήτως από το πως επιλέγετε να γιορτάσετε, είναι η περίοδος για να διασκεδάσετε τις χαρές των γιορτών κατά την πιο όμορφη στιγμή του χρόνου: Καλές διακοπές!», αναφέρει στο μήνυμα της η Google, δίνοντας τις ευχές της για τα φετινά Χριστούγεννα. Στη σχετική σελίδα, υπάρχει επίσης μια μακρά λίστα με παλαιότερα Doodle, όλα εορταστικού χαρακτήρα.

Τι είναι τα doodles

Τα doodles δημιουργούνται από τη Google για να γιορτάσουν γεγονότα, επετείους και γενέθλια καλλιτεχνών, επιστημόνων, μουσικών και άλλων ξεχωριστών προσωπικοτήτων. Η ομάδα μηχανικών και σχεδιαστών doodle της Google (γνωστοί ως doodlers) ψάχνει πάντα για νέες και ενδιαφέρουσες ιδέες.

Το πρώτο doodle είχε δημιουργηθεί το 1998, όταν οι ιδρυτές της Google Λάρι Πέιτζ και Σεργκέι, προκειμένου να ενημερώσουν τους χρήστες ότι θα λείπουν (ήθελαν να πάνε σε φεστιβάλ στην έρημο της Νεβάδα), τοποθέτησαν το σχέδιο μίας φιγούρας σε ράβδο πίσω από το δεύτερο «ο» του λογοτύπου της εταιρείας, ενημερώνοντας έτσι τους χρήστες ότι βρίσκονται εκτός γραφείου. Η ιδέα άρεσε και έκτοτε καθιερώθηκε και εμπλουτίσθηκε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments