Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Τετάρτης [25/12/19]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Τετάρτης [25/12/19]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη (25/12/19).

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Τετάρτη (25/12/19).

  • κριός

Τα λόγια σου είναι πάντα σημαντικά για τον αγαπημένο σου! Αλλά σήμερα θα κάνεις κάτι ασύλληπτο…και θα μείνει κυριολεκτικά έκθαμβος! Θα κάνεις κάτι πέρα από τα πλαίσια του καθήκοντος- που δεν θα το περιμένει- και θα τον εντυπωσιάσει! Αλλά θα σου δείξει το θαυμασμό που νιώθει απέναντί σου…. και τον ενθουσιασμό του!

  •  ταύρος

Τα νέα πρόσωπα που περιμένουν να ανακαλύψεις σε καινούργια μέρη, θα σου προσφέρουν ρομαντικές δυνατότητες…. αν είσαι ελεύθερη. Θα χρειαστεί ελάχιστη προσπάθεια από μεριάς σου, για να δημιουργήσεις νέες σχέσεις, που θα ενισχύσουν την κοινωνική σου ζωή! Και μια ενδιαφέρουσα συνάντηση θα κάνει την καρδιά σου να χτυπήσει πιο γρήγορα και το χαμόγελό σου να πλατύνει. Αν είσαι σε σχέση θα μάθεις πόσο ενδιαφέρον και διασκεδαστικό είναι να κάνεις πράγματα με το ταίρι σου!

  • δίδυμοι

Φρόντισε να εξετάσεις αν υπάρχουν οφέλη για να πεις όσα νιώθεις με έναν ξεκάθαρο και ειλικρινή τρόπο. Αυτή θα είναι η πιο λογική προσέγγιση, που πρέπει να ακολουθήσεις όταν πρόκειται για τον εραστή σου. Μπορεί να πιστεύεις ότι μιλώντας ωμά, θα είναι ο καλύτερος τρόπος για να γίνεις συγκεκριμένη…όμως μπορεί να τον κάνεις αμυντικό απέναντί σου ή ν’ ανταποκριθεί παρομοίως. Αν δείξεις ευαισθησία και λεπτότητα, τότε θα κάνεις σημαντική πρόοδο!

  • καρκίνος

Αν γνωρίζεις ότι το παρελθόν επηρεάζει τη στάση σου απέναντι στη σχέση σου, καλύτερα να επικεντρωθείς στις δυνατότητες που υπάρχουν, για να είσαι πραγματικά ευτυχισμένη τώρα. Αν χρειάζεται ν’ απελευθερωθείς από το παρελθόν, τότε θα ήταν καλύτερα να γίνει με δική σου πρωτοβουλία, παρά να σε ωθήσουν οι καταστάσεις να το κάνεις. Κάτι ή κάποιος πρέπει να ξεχαστεί…και δεν υπάρχει καλύτερος χρόνος, σαν το παρόν.

  • λέων

Λίγο χρόνο μόνη με τον εαυτό σου, είναι αυτό που χρειάζεσαι αυτή τη στιγμή, γιατί θα μπορέσεις να χαλαρώσεις. Η απομόνωση φέρνει ιδέες και μια νέα αίσθηση προοπτικής στην ερωτική σου ζωή. Δε χρειάζεται να το κάνεις δραματικά. Αν είσαι σε σχέση ο σύντροφός σου, θα καταλάβει την ανάγκη σου για λίγο χώρο. Αν είσαι ελεύθερη θα θυμηθείς κάτι από τα παλιά που θα ενεργοποιήσει μια συναρπαστική ιδέα.

  • παρθένος

Για να μιλήσεις τόσο ανοιχτά και ειλικρινά, όσο ίσως νιώθεις πως πρέπει να κάνεις, θα πρέπει να είσαι αρκετά σίγουρη για τον τρόπο που θα εκφράσεις τις βαθιές σκέψεις και τα συναισθήματά σου. Είσαι αποφασισμένη να κάνεις αξιολογήσεις….τόσο για δικό σου όφελος, όσο και για να κάνεις τις αλληλεπιδράσεις με το ταίρι σου, πιο άνετες. Μια ανταλλαγή συναισθημάτων, φαίνεται πως θα είναι χαλαρή κι ευχάριστη…ίσως περισσότερο κι από ό,τι περίμενες. Γι’ αυτό χαλάρωσε….και μίλησε άνετα.

  • ζυγός

Θα νιώθεις πολύ απογοητευμένη σήμερα, αλλά να ξέρεις πως ο εραστής σου θα φέρει το μεγαλύτερο βάρος. Μπορεί να χρειάζεται να προσαρμοστείς σε κάποιες αλλαγές….και το ταίρι σου είναι υποχρεωμένο να το γνωρίζει. Φαίνεται πρόθυμος να σου προσφέρει βοήθεια και υποστήριξη με όποιο τρόπο μπορεί. Αναγνώρισε την προσπάθειά του να το κάνει….και μην είσαι τόσο περήφανη για να το δεχτείς.Στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

  •  σκορπιός

Ένα σχέδιο που αγαπάς, μπορεί να παρουσιάσει καθυστερήσεις ή εμπόδια λόγω της συμμετοχής του αγαπημένου σου. Οι ανάγκες του μπορεί να απαιτήσουν από σένα, να κάνεις υπομονή για να τις εξετάσεις…. και να αντιμετωπίσεις κάτι που ενώ πιστεύεις πως είναι απλό, να καταλήξει να είναι περίπλοκο και δαπανηρό! Έχει για σένα καμιά σημασία? Εσύ θα βρεις την λογική κατεύθυνση για να κάνεις τις ρυθμίσεις που χρειάζονται.Στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

  • τοξότης

Αυτό που μπορεί να φαίνεται απλό ή απίθανο να αντιμετωπίσει εμπόδια στα ερωτικά σου, μπορεί να αλλάξει με συναρπαστικό και παράξενο τρόπο. Ό,τι αλλάζει, όμως, θα κάνει τα πράγματα πολύ πιο διασκεδαστικά και ενδιαφέροντα ανάμεσά σας! Ειδικά αν είσαι διατεθειμένη να δείξεις ευελιξία και να δεις τι είναι διασκεδαστικό ή ευδιάκριτο σε ορισμένες καταστάσεις. Κάνε τα και τα δύο, και να είσαι βέβαιη, ότι δεν θα περάσει απαρατήρητο από τον αγαπημένο σου.

  • αιγόκερως

Υπάρχει αφθονία διασκεδαστικών και ρομαντικών δυνατοτήτων, αν είσαι πρόθυμη να μοιραστείς χρόνο με ένα συγκεκριμένο άτομο που αναδεικνύει τις περιπετειώδεις ή εξερευνητικές σου ιδιότητες. Αν ήσουν συγκρατημένη και δεν εξέφραζες τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου, να ξέρεις πως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή, για να μιλήσεις και να προτείνεις μια συγκεκριμένη αλλαγή. Μην πιστεύεις πως το ταίρι σου, θα απορρίψει τα πιο βαθιά και ρομαντικά σου όνειρα!

  •  υδροχόος

Ίσως ξέρεις τι επιλέγεις να κρατήσεις για τον εαυτό σου, αλλά το αντικείμενο του πόθου σου, πιθανότατα γνωρίζει τα περισσότερα από αυτά που σκέφτεσαι. Οπότε τώρα είναι μια καλή στιγμή για να εκφραστείς. Παρόλο που ίσως να μην κάνεις μια βαθιά εξομολόγηση, θα μπορέσεις να τονίσεις κάποια σημεία αυτών που σκέφτεσαι. Μπορεί επίσης να γνωρίζεις…πως κάποια από όσα είχατε συμφωνήσει στο παρελθόν για τη σχέση σας, ο εραστής σου – μάλλον βολικά – τα έχει ξεχάσει!

  •  ιχθύες

Ίσως να πιστεύεις πως ο εραστής σου, δε θα δεχτεί μια δημιουργική σου ιδέα…αλλά θα εντυπωσιαστεί…. και θα χαρείς από την ανταπόκρισή του. Αν σκεφτείτε μαζί δημιουργικά ή καλλιτεχνικά μπορεί να σας φέρει πιο κοντά σαν ζευγάρι! Και ίσως κατορθώσετε μαζί να πετύχετε. Έχεις δουλέψει σκληρά για να φτάσεις σε αυτό το στάδιο, αλλά τα καλύτερα….. δεν έχουν έρθει ακόμη.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments