Ελλάδα

Ναύπλιο: Κατέβηκε η αφίσα του “μακιγιαρισμένου Ιησού” μετά τον σάλο – Δέχτηκαν απειλές οι υπεύθυνοι του μπαρ

Ναύπλιο: Κατέβηκε η αφίσα του “μακιγιαρισμένου Ιησού” μετά τον σάλο – Δέχτηκαν απειλές οι υπεύθυνοι του μπαρ
Ναύπλιο: Μετά τον σάλο με την αφίσα του Ιησού μακιγιαρισμένο, από μπαρ στο Ναύπλιο, η οργή των κατοίκων της περιοχής ήταν μεγάλη.

Ναύπλιο: Σάλος είχε προκληθεί στο Ναύπλιο με αφίσα που προσκαλούσε τον κόσμο σε πάρτι «βλασφημίας» για την παραμονή των Χριστουγέννων. Όπως ανέφεραν οι argolikeseidiseis, η αφίσα που επέλεξαν οι διοργανωτές του πάρτι σε μπαρ του Ναυπλίου δείχνει τον Χριστό μακιγιαρισμένο με σκουλαρίκια, ενώ στο κείμενο που συνόδευε την εκδήλωση στα social media αναφέρονταν τα εξής: «Γιορτάζουμε τα 2019α γενέθλια του ανθρώπου που έφερε στον κόσμο το μήνυμα της αγάπης κ της αλληλεγγύης προς όλους με μια κλασική εορταστική εξεφτελιστική παρτάρα όπως κάθε χρόνο. Μουσικάρες για μας διαλέγει η Μαρωφυλλιά από τα παλιά Αμαρτωλοί του κόσμου ελάτε».

Τελικά, οι άνθρωποι του μπαρ «Σκαντζόχοιρος» αναγκάστηκαν να κατεβάσουν τη διαφήμιση τους για το πάρτι καθώς δέχτηκαν οργισμένες αντιδράσεις. Μάλιστα, στην σελίδα που έχει το μπαρ στο Facebook, αναφέρουν πως δέχτηκαν απειλητικά τηλεφωνήματα από ανθρώπους που τους «απειλούσαν με λιντσάρισμα», ενώ άλλοι έφτασαν μέχρι τα σπίτια τους, όπως καταγγέλλουν, απειλώντας με λιντσάρισμα και θάνατο.

Το «πάρτι βλασφημίας» την παραμονή των Χριστουγέννων στο εν λόγω μπαρ, έχει προκαλέσει θύελλα διαμαρτυριών σε όλη τη χώρα, με το προσωπικό του μαγαζιού να αναφέρει στο Facebook: «Οι καλοί χριστιανοί που θίχτηκαν για το κραγιόν στον Ιησού, τηλεφωνούν και απειλούν ότι θα μας σκοτώσουν και θα μας κάψουν. Το λιντσάρισμα άλλωστε από χριστιανούς και νοικοκυραίους είναι πολύ της μόδας σε αυτή τη χώρα».

Μετά την κατακραυγή ανέβασαν και δεύτερο ποστάρισμα, όπου προσπάθησαν να ηρεμήσουν τα πνεύματα. «Για όσους θέλουν πραγματικά να ακούσουν την δίκη μας πλευρά, δεν θέλαμε ποτέ να πετύχουμε τίποτε από όλα αυτά. Το event κατέβηκε, δεν περιμέναμε ποτέ ότι θα έφτανε κάποιος στο σημείο να έρθει σπίτια μας για να μας κάνει κακό. Η εικόνα που χρησιμοποιήθηκε δεν ήταν προϊόν δικό μας μιας και μπορεί να την βρει ο καθένας με ένα απλό search στο google και βρέθηκε ακριβώς όπως την ανεβάσαμε. Οσοι μας ξέρουν, γνωρίζουν ότι ο λόγος που χρησιμοποιήθηκε είναι αφενός η queer πλευρά του μαγαζιού και αφετέρου η χριστιανική αποδοχή όλων μας. Καλή χρονιά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments