Ελλάδα

Χιονίζει τώρα στην Αθήνα

Χιονίζει τώρα στην Αθήνα
Χιόνια πέφτουν τώρα σε αρκετές περιοχές της Αθήνας, αλλά και του Πειραιά.

Στα «λευκά» είναι ντυμένη πλέον η Αττική μετά το πέρασμα της «Ζηνοβίας», καθώς τη δεδομένη χρονική στιγμή χιονίζει και σε αρκετές περιοχές της Αθήνας. Ανάμεσα στις περιοχές που πέφτει χιόνι είναι ο Διόνυσος, η Πετρούπολη, το Χαΐδάρι, το Περιστέρι, ακόμη και το Μοναστηράκι. Παράλληλα, χιονόπτωση επικρατεί και στα νοτιότερα τμήματα της πόλης, όπως ο Άλιμος, η Αργυρούπολη και η Ηλιούπολη. Δείτε σχετικά βίντεο που ανέβηκαν στο Facebook:

https://www.facebook.com/nikoskriempardis/videos/1512802805542078/

https://www.facebook.com/i.mamakie.gr/videos/2446590615606868/

Πετρούπολη στα 200 μ κοντά στην κεντρική πλατεία.Βίντεο: Γιώργος Χονδρός

Gepostet von Forecast Weather Greece am Montag, 30. Dezember 2019

Στην Αττική οι ισχυρές βροχές προβλέπεται να συνεχιστούν καθ’ όλη τη διάρκεια της Δευτέρας 30/12 ενώ οι χιονοπτώσεις θα περιοριστούν από το απόγευμα στη βορειοδυτική Αττική και στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις έως 7 μποφόρ στα χερσαία τμήματα και έως 9 μποφόρ στα θαλάσσια τμήματα.

Την Τρίτη 31/12 βροχές, κατά τόπους ισχυρές, και καταιγίδες αναμένονται κυρίως στην Ανατολική Στερεά, στην Εύβοια και στο Κεντρικό Αιγαίο, οι οποίες όμως σταδιακά θα περιοριστούν στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα. Τοπικές χιονοπτώσεις αναμένονται κυρίως σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές της Ανατολικής Στερεάς και της Εύβοιας που έως το μεσημέρι θα σταματήσουν. Οι βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο θα εξασθενήσουν σταδιακά και από το απόγευμα δεν θα ξεπερνούν τα 7 μποφόρ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments