Πολιτική

Γυναίκα έκπληξη η “πρόταση” του Μητσοτάκη για Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Γυναίκα έκπληξη η “πρόταση” του Μητσοτάκη για Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν την κυβέρνηση να «τρέχει» τις εξελίξεις, όσον αφορά το θέμα της εκλογής του Προέδρου Δημοκρατίας, πιο γρήγορα απ΄ όσο είχε αρχικά προγραμματιστεί.

Σε παζλ για δυνατούς λύτες αναδεικνύεται η ονοματολογία για τον επόμενο πρόεδρο της Δημοκρατίας. Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν το περιβάλλον του πρωθυπουργού να έχει πλέον απομακρύνει επιλογές που προέρχονται από τον στενό πυρήνα της Νέας Δημοκρατίας, για διαφορετικούς λόγους το καθένα. Σχετικά με τον νυν Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόκόπη Παυλόπουλο, φαίνεται πως δεν έχει βγει από το κάδρο, αλλά οι πιθανότητες να προταθεί από τον πρωθυπουργό παραμένουν μικρές.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται μεταξύ δυο προσώπων εκ των οποίων το ένα είναι γυναίκα. Η πολιτική διαδρομή της γυναίκας αυτής, που σύμφωνα με πληροφορίες είναι η κυρία Αικατερίνη Σακελλαροπούλου, είναι τέτοια που πολύ δύσκολα, τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ όσο και το ΚΙΝΑΛ θα αρνιόντουσαν την εκλογή της. Κι αυτό γιατί η κ. Σακελλαροπούλου έχει προταθεί και έχει εκλεγεί επί εποχής ΣΥΡΙΖΑ δεν γίνεται να μην στηριχτεί από την πλευρά της Κουμουνδούρου, ενώ παράλληλα έχει απήχηση και στο ΚΙΝΑΛ με εξαιρετική σχέση και με τον κ. Ευάγγελο Βενιζέλο.  Η κυρία Σακελλαροπούλυο, είναι μια σημαντική προσωπικότητα, καθώς ήταν η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος του ΣτΕ στην ιστορία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments