Ελλάδα

Εξάρχεια: Έσπασαν το αυτοκίνητο του γιου του Φλαμπουράρη

Εξάρχεια: Έσπασαν το αυτοκίνητο του γιου του Φλαμπουράρη
Εξάρχεια: Σε υπόμνημα που στέλνει ο Αλέκος Φλαμπουράρης στον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και το αρχηγείο της ΕΛΑΣ επισημαίνει ότι τα μέτρα φύλαξης είναι ελλιπή.

Εξάρχεια: Επίθεση με στόχο το αυτοκίνητο του γιου του βουλευτή και πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέκου Φλαμπουράρη, εξαπέλυσαν άγνωστοι, έξω από το σπίτι της οικογένειας στην οδό Βουλγαροκτόνου στα Εξάρχεια. Σύμφωνα με τις πληροφορίες η επίθεση έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου. Το αυτοκίνητο ήταν παρκαρισμένο στη θέση με την ειδική διαγράμμιση μπροστά στο σπίτι στα Εξάρχεια. Αξίζει να σημειωθεί πως δεν έλειπε τίποτα από το εσωτερικό του κατεστραμμένου αυτοκίνητου γεγονός που αποκλείει το ενδεχόμενο της ληστείας.

Υπενθυμίζεται ότι η οικία της οικογένειας Φλαμπουράρη έχει γίνει επανειλημμένα στο παρελθόν στόχος κουκουλοφόρων με μολότοφ. Μάλιστα, σε αρκετές περιπτώσεις το θέμα έπαιρνε και πολιτικές διαστάσεις. Συγκεκριμένα στις 8/7 του 2019 περίπου στις 03.00 τα ξημερώματα, ομάδα αγνώστων επιχείρησε να επιτεθεί στο σπίτι του πρώην υπουργού Επικρατείας, αλλά και στις 21/7, σχεδόν δηλαδή δύο βδομάδες μετά, μπήκε στο στόχαστρο κουκουλοφόρων, λίγο πριν από τις 2 τα ξημερώματα του Σαββάτου, περίπου 10 άτομα επιτέθηκαν με πέτρες και βόμβες μολότοφ στη διμοιρία των ΜΑΤ που βρισκόταν στη συμβολή των οδών Βουλγαροκτόνου και Φραντζή, έξω από το σπίτι του υπουργού. Μάλιστα, ένας από τους αστυνομικούς τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι. Οι αστυνομικοί έκαναν χρήση χημικών προκειμένου να τους απομακρύνουν, με τους δράστες να φεύγουν χωρίς να υπάρχει προσαγωγή ή σύλληψη.

Από τον Αύγουστο η μόνιμη φρουρά αποσύρθηκε με εντολή του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. Χρέη φύλαξης επιτελεί περιπολία της ΕΛΑΣ με μοτοσυκλέτα. Σε υπόμνημα που στέλνει ο Αλέκος Φλαμπουράρης στον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και το αρχηγείο της ΕΛΑΣ επισημαίνει ότι τα μέτρα φύλαξης είναι ελλιπή, αφού ο μόνος τρόπος για να αποτραπεί μια επίθεση είναι να συμπέσει από σύμπτωση με την περιπολία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments