Ζώδια

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τη Τρίτη [14/1/20]

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τη Τρίτη [14/1/20]
Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τους δώδεκα εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου σήμερα, Τρίτη (14/1/20).

Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις για τους δώδεκα εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου σήμερα, Τρίτη (14/1/20).

Κριός

Δώστε περισσότερη δύναμη στο πορτοφόλι σας, αγαπητοί Κριοί! Έχετε επιλογή ως προς το πού να δαπανήσετε τα χρήματα που κερδίζετε με κόπο. Είναι πολλές οι εταιρίες που σέβεστε και εκτιμάτε τις ηθικές τους πρακτικές. Και πολλές καινοτόμες προσπάθειες από ανεξάρτητα άτομα, που μπορείτε να στηρίξετε.

Γνωστοποιήστε τις, με μια θετική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής σας δικτύωσης. Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα στη φιλάνθρωπη πλευρά σας, η γενναιοδωρία θα φέρει γενναιοδωρία. Εναλλακτικά, μπορείτε να διαθέσετε κάπου χρόνο αντί για χρήμα, για να προσφέρετε σε άτομα που έχουν ανάγκη.

Ταύρος

Προσέξτε να μην σας παρασύρει η έλξη προς ένα ιδιαίτερο άτομο, αγαπητοί Ταύροι: Όσο και να σας σαγηνεύσει η γοητεία του, είναι πολύ νωρίς για να το εμπιστευθείτε! Ο ονειροπόλος Ποσειδώνας θα βρεθεί σε αντίθεση με τη Σελήνη, γι’ αυτό προσέξτε τις ρομαντικές παρορμήσεις. Αντισταθείτε στο να γνωρίσετε το καινούργιο σας φλερτ σε φίλους κιόλας, είτε να κάνετε πρώιμες δηλώσεις στα μέσα κοινωνικής σας δικτύωσης. Αν είστε δεσμευμένοι, ετοιμάστε ένα σκηνικό παραμυθιού για εσάς και το ταίρι σας.

Δίδυμοι

Νιώθετε περισσότερο ευαίσθητοι απ’ όσο συνήθως, αγαπητοί Δίδυμοι; Η αντίθεση της Σελήνης με τον γκρινιάρη Ποσειδώνα, σας καλεί να αποφύγετε κάθε είδους πρόκληση. Ειδικά οι εντάσεις στον εργασιακό χώρο μπορεί να πάρουν αχρείαστες διαστάσεις, αν χάσετε την ψυχραιμία σας. Για να μην μαζευτούν όλοι να σας χωρίσουν με έναν συνάδελφο, χειριστείτε ιδιαιτέρως την κάθε διαφωνία. Αν θεωρείτε ότι δεν μπορείτε, παραπέμψτε το θέμα στους ανωτέρους σας. Πάντως το ιδανικό για εσάς υπό αυτή την ατμόσφαιρα, είναι να εργαστείτε όσο πιο ανεξάρτητα γίνεται.

 Καρκίνος

Ενδυθείτε την ευγένεια και τη διακριτικότητά σας, αγαπητοί Καρκίνοι! Θα πρέπει να χειριστείτε τους πάντες με ιδιαίτερη προσοχή, καθώς θα είναι εξαιρετικά αμυντικοί. Η Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με τον νεφελώδη Ποσειδώνα, όψη που μπορεί να αφυπνίσει τις ανασφάλειες. Επιστρατεύστε την τρυφερή και όχι την καυστική πλευρά σας, σκεφτείτε ότι έχετε βρεθεί κι εσείς στη θέση όσων φανούν προκλητικοί. Συμβουλεύστε τους ήρεμα, με γνώμονα τη σύμπνοια και την κατανόηση.

 Λέων

Κλειδώστε το πορτοφόλι σας, αγαπητοί Λέοντες! Ο ανεξέλεγκτος Ποσειδώνας θα βρεθεί σε αντίθεση με τη Σελήνη στον οικονομικό τομέα σας. Αυτό το «γυαλιστερό» αντικείμενο του πόθου σας, αύριο μπορεί να έχει χάσει τη λάμψη του. Η ευκαιρία του αιώνα μπορεί να αποδειχθεί γόρδιος δεσμός, αφότου βάλετε την υπογραφή σας. Επειδή στα πάντα χρειάζεται ισορροπία, ρίξτε πρώτα μια ματιά στα οικονομικά σας πριν κάνετε αχρείαστες δαπάνες. Και αν κάποιοι σας πιέζουν να κλείσετε μια συμφωνία, αναρωτηθείτε γιατί βιάζονται… Δεν χρειάζεται να πάρετε τις απαντήσεις με τον σκληρό τρόπο.

Παρθένος

Εστιάστε στο σημαιάκι κινδύνου της λογοδιάρροιας, αγαπητοί Παρθένοι! Μια αντίθεση ανάμεσα στη Σελήνη και τον Ποσειδώνα της προβολής, μπορεί να σας παρασύρει σε αποκαλύψεις. Σιγάστε αυτή την παρόρμηση και μην δώσετε μεγάλη σημασία στα λεγόμενα ατόμων που δεν εκτιμάτε. Υπό αυτή την επήρεια, στραφείτε στους έμπιστους φίλους σας για να ικανοποιήσετε την ανάγκη διαλόγου. Η ρεαλιστική οπτική τους θα σας γαληνέψει – και θα αποκαλύψει αν κάτι έχει βαρύτητα ή όχι.

Ζυγός

Πού μπορεί να σας οδηγήσει η ανάγκη για αρμονία, αγαπητοί Ζυγοί; Όσο εύκολα κι αν συγχωρείτε κάποιους, η αποφυγή των συγκρούσεων μπορεί να καταλήξει να σωρεύσει θέματα! Μια αντίθεση ευαισθησίας ανάμεσα στη Σελήνη και τον θεραπευτή Ποσειδώνα, σας καλεί να επιθεωρήσετε ξανά τις πρακτικές σας: Ίσως είναι καιρός να αντιμετωπίσετε κατά μέτωπο κάτι ή κάποιον. Σε αυτό, θα σας βοηθήσει η προσέγγιση του «εγώ». Αντί να πείτε «φαίνεται σαν να με παραμελείς τελευταία», επιλέξτε το «θα ήθελα να περνάμε περισσότερο χρόνο μαζί».

 Σκορπιός

Παραμερίστε τις πολλές παραχωρήσεις αυτή την περίοδο, αγαπητοί Σκορπιοί! Θα σας ωφελήσει περισσότερο να εκφράσετε τις απόψεις σας, χωρίς να τις συνοδεύσετε με πολλές προσδοκίες. Εντάξτε σε αυτές μια καλή δόση ρεαλισμού, για να μην χάσετε τον στόχο σας. Καλύτερα να βουλιάξει μια βάρκα, παρά όλοι να πλέουν προς λάθος κατεύθυνση. Αυτή η αποστολή χρειάζεται τη διαύγειά σας, γι’ αυτό ακολουθήστε το ένστικτό σας.

Τοξότης

Μην δράτε με γνώμονα την ευαισθησία σας, αγαπητοί Τοξότες! Μια αντίθεση ανάμεσα στον παραπλανητικό Ποσειδώνα και τη Σελήνη,μπορεί να σας οδηγήσει σε υπερβολικές αντιδράσεις. Να επαναλάβετε πολλές φορές στον εαυτό σας ότι τίποτα απ’ όσα ακούτε δεν είναι προσωπικό. Όλοι θα είναι υπερβολικά εύθικτοι και θα φέρονται επιθετικά – αλλά μην προσπαθήσετε να ψυχολογήσετε τη συμπεριφορά τους. Επιλέξτε να ασχοληθείτε με τα δικά σας θέματα και αυτόνομα, μέχρι να καταλαγιάσει αυτή η ατμόσφαιρα.

 Αιγόκερως

Μην το παρακάνετε με τον ορό της αλήθειας, αγαπητοί Αιγόκεροι! Καλή είναι η ακεραιότητα, όταν την επιδιώκετε με ευγένεια και κατανόηση. Η αντίθεση της Σελήνης με τον νεφελώδη Ποσειδώνα, μπορεί να φέρει κι εσάς σε αντιπαράθεση με τους άλλους. Κάποιοι που ζητούν τη γνώμη σας, ίσως να αναζητούν τελικά μια επικύρωση. Γι’ αυτό επιλέξτε τις χρυσές τομές που θα σας βγάλουν από κάθε δύσκολη θέση.

 Υδροχόος

Πόσο χαμηλά μπορεί να πέσετε, αγαπητοί Υδροχόοι; Καλό θα είναι να μην το ανακαλύψετε τώρα, που η Σελήνη βρίσκεται στον καυστικό 8ο Οίκο σας! Μπορεί να φανείτε κακιασμένοι, ακόμα κι αν δεν είναι στις προθέσεις σας. Ο Γκάντι είπε ότι «το οφθαλμός αντί οφθαλμού, θα μας καταλήξει σε έναν κόσμο τυφλών». Επιλέξτε να μην εμπλακείτε σε προκλητικούς διαλόγους: Η σιωπή μπορεί να μιλήσει πιο δυνατά από κάθε δηλητηριώδη νύξη.

 Ιχθύες

Προσέξτε πόσα είστε διατεθημένοι να προσφέρετε, αγαπητοί Ιχθύες! Ο δοτικός Ποσειδώνας που σας κυβερνά, σχηματίζει αντίθεση με τη Σελήνη και σας ωθεί σε υπερβολικές παροχές. Άλλο είναι να είστε γενναιόδωροι και άλλο να σωπαίνετε για να ικανοποιήσετε άλλους. Είναι βέβαιο ότι θα το μετανιώσετε στη συνέχεια. Όποιος θέλει να λάβει, πρέπει πρώτα να έχει δώσει. Και κανείς δεν θα καταλάβει αν εσείς κάποτε χρειάζεστε βοήθεια, επειδή απλώνετε το χέρι όποτε σας το ζητά – ή και όχι.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments