Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Μήνας επιστροφών

Ολυμπιακός: Μήνας επιστροφών
Ολυμπιακός: Ο τελευταίος μήνας έχει πολλές επιστροφές για την ομάδα του Ολυμπιακού και ο Πέδρο Μαρτίνς προσπαθεί να τακτοποιήσει τα όπλα στη φαρέτρα του.

Ολυμπιακός: Από επιστροφές άλλο τίποτα για τον Ολυμπιακό το 2020. Τον τελευταίο μήνα το ρόστερ της ομάδας έχει εμπλουτιστεί με παίκτες που ναι μεν ήταν μέλη της ομάδας, αλλά ουσιαστικά δεν έπαιζαν αφού αντιμετώπιζαν προβλήματα που τους είχαν κρατήσει για μεγάλο ή μικρότερο διάστημα εκτός γηπέδων, ανάλογα με την περίπτωση.

Αρχικά επέστρεψε ο Κώστας Φορτούνης, έξι μήνες και πέντε ημέρες μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο το καλοκαίρι του 2019. Είναι περιττό να αναφέρουμε πόσο σημαντικός είναι ο αρχηγός για τον Ολυμπιακό. Επίσης, γύρισε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος έλειπε ακόμα μεγαλύτερο διάστημα από τον Φορτούνη και άφησε μια κενή θέση στα “φτερά” του Ολυμπιακού. Ο Σισέ υπολογιζόταν στην αρχή της χρονιάς μέχρι και για βασικός κεντρικός αμυντικός και παρτενέρ του Σεμέδο. Επέστρεψε και αυτός. Δεν είναι όμως μόνο οι επιστροφές από μεγάλους τραυματισμούς.

Επέστρεψαν και παίκτες οι οποίοι έλειπαν για σχεδόν ένα μήνα όπως ο Βαλμπουενά, ο Γκιλιέρμε και ο Σουντανί, οι οποίοι είναι παίκτες με πολύ σημαντικό ρόλο στην ομάδα.

Τώρα όμως δημιουργείται ένα άλλο θέμα για τον Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος παλεύει να βρει χώρο για όλους όσοι έχουν μαζευτεί! Ο Λάζαρος επέστρεψε, ο Φορτούνης το ίδιο, ο Ποντένσε μένει στον Ολυμπιακό, ο Μασούρας είναι σταθερή αξία, ο Λοβέρα κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις και ο Ραντζέλοβιτς είναι ένα πολύ δυνατό χαρτί για την δεξιά πτέρυγα. Μέσα σε όλα αυτά επιστρέφει και ο Μπρούνο, ο οποίος λίγο πριν τραυματιστεί είχε κάνει πολύ καλές εμφανίσεις και έδειχνε να κερδίζει την εμπιστοσύνη του προπονητή του.

Με τόσο συνωστισμό, λοιπόν, στη μεσοεπιθετική γραμμή του Ολυμπιακού δεν αποκλείεται να υπάρξει και κάποια αποσυμφόριση. Είτε αυτή έρθει με τη μορφή αποδέσμευσης, είτε με τη μορφή μιας πώλησης, η οποία θα κάτσει πραγματικά “κουτί” στον Ολυμπιακό, που από εκεί που δεν είχε παίκτες, έχει βρεθεί με υπερφορτωμένο ρόστερ μεσούσης της σεζόν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments