Ελλάδα

Ανδρέας Μικρούτσικος υγεία: Το πρώτο του μήνυμα μετά την έξοδο από το νοσοκομείο

Ανδρέας Μικρούτσικος υγεία: Το πρώτο του μήνυμα μετά την έξοδο από το νοσοκομείο
Ανδρέας Μικρούτσικος υγεία: Ο γνωστός παρουσιαστής με μια ανάρτηση στο προσωπικό του Facebook έστειλε το δικό του μήνυμα για όσα έζησε τις τελευταίες ημέρες στο νοσοκομείο.

Ανδρέας Μικρούτσικος υγεία: Η απώλεια του αδερφού του, Θάνου Μικρούτσικου τον κατέβαλλε. Ο γνωστός παρουσιαστής λίγες ημέρες μετά τον θάνατο του αγαπημένου του Θάνου εισήχθη με τη σειρά του στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύτηκε εκεί για δύο εβδομάδες. Τέσσερις ημέρες μετά το εξιτήριο ο Ανδρέας Μικρούτσικος ανάρτησε προσωπικό μήνυμα στο Facebook ευχαριστώντας όλους όσους στάθηκαν στο πλάι του όλο αυτό το διάστημα που εκείνος έδινε μάχη με την περιπέτεια της υγείας του.

Χαρακτηριστικά, ο Ανδρέας Μικρούτσικος ανέφερε: “Αποχαιρέτα την Αλεξάνδρεια που φεύγει. Ευτυχώς για εμένα δεν έφυγε! Σε ολόκληρο αυτό το διάστημα των δεκαπέντε ημερών η έννοια σας για μένα φυλαχτό”

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν μπόρεσε να αντέξει την είδηση του θανάτου του αγαπημένου του αδερφού, Θάνου. Ο μουσικοσυνθέτης μπορεί το τελευταίο διάστημα να ήταν γνωστό στους οικείους του πως πάλευε για τη ζωή του, ωστόσο η απώλειά του είναι πολύ βαριά για εκείνους αλλά και την κοινωνία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments