Video

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 58: Τι θα δούμε σήμερα 20/01 – Ο Μελέτης δεν προλαβαίνει να σκοτώσει τον Κυπραίο

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 58: Τι θα δούμε σήμερα 20/01 – Ο Μελέτης δεν προλαβαίνει να σκοτώσει τον Κυπραίο
Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 58: Όσα θα δούμε στο αποψινό (20/01/2020) επεισόδιο της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1.

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 58: Ο Μελέτης δεν προλαβαίνει να αποτελειώσει τον Κυπραίο και συλλαμβάνεται απ’ τον Προύσαλη. Παράλληλα, ο Δούκας στριμώχνεται όταν πληροφορείται πως η Ανέτ και ο Μιλτιάδης είναι ένα βήμα πριν αποκαταστήσουν την αδικία που έγινε με τη διαθήκη του πατέρα τους. Την ίδια ώρα, μια ζημιά που γίνεται από λάθος της Ασημίνας στο φόρεμα που δώρισε ο Κλεομένης στην Πηνελόπη, γίνεται η αφορμή για έναν μεγάλο καυγά ανάμεσα στην Ασημίνα και τη Μυρσίνη.

Ένας καυγάς, στον οποίο θα χαθεί ο έλεγχος με ανυπολόγιστες συνέπειες. Η Ελένη δεν λείπει στιγμή απ’ το πλευρό του Κυπραίου, ο οποίος δίνει μάχη για τη ζωή του. Ο Νικηφόρος, μαζί με τη Δρόσω, ψάχνουν ανάστατοι σε όλο το χωριό την Ασημίνα, η οποία έχει εξαφανιστεί αποφασισμένη να τελειώσει οριστικά το μαρτύριό της.

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο

Στο προηγούμενο επεισόδιο της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 είδαμε πως: Οι γυναίκες που επιτέθηκαν και πρόσβαλαν την Ελένη, πηγαίνουν στον Προύσαλη και απαιτούν να τη συλλάβει, επειδή τους πυροβόλησε, όμως η Δέσπω αποδεικνύει πως δεν είναι τόσο αθώες όσο ισχυρίζονται. Ο Κλεομένης έχει μια δυσάρεστη έκπληξη λίγο πριν τους αρραβώνες του με την Πηνελόπη, όμως η εφευρετικότητα του, θα τον γλυτώσει τελευταία στιγμή, από τον εξευτελισμό.

Η Ελένη πέφτει πάνω στη Θεοδοσία, που της μιλάει άσχημα και την προειδοποιεί να μείνει μακριά από τον Λάμπρο. Ο Νέστορας δέχεται μια απρόσμενη επίσκεψη από τον εγγονό του, που του φέρνει άσχημα νέα, ενώ η Ανέτ κι ο Μιλτιάδης πηγαίνουν ξανά στον συμβολαιογράφο, αποφασισμένοι να μάθουν την αλήθεια για την πλαστή διαθήκη του Δούκα. Ο Μελέτης, μετά την εντολή του Δούκα, στήνει παγίδα θανάτου στον Κυπραίο. Θα καταφέρουν να τον βγάλουν από τη μέση;

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments