Αθλητισμός

Καρλίτος Παναθηναϊκός: Μία ανάσα από τον Ισπανό οι Πράσινοι [vids]

Καρλίτος Παναθηναϊκός: Μία ανάσα από τον Ισπανό οι Πράσινοι [vids]
Καρλίτος Παναθηναϊκός: Οι πράσινοι κλείνουν από τώρα για το καλοκαίρι τον Ισπανό γκολτζή.

Καρλίτος Παναθηναϊκός: Σε μία εξαιρετική κίνηση προχωράει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος βρίσκεται μια ανάσα από τον Καρλίτος. Ο Ισπανός επιθετικός είναι κίνηση για το καλοκαίρι καθώς δεν μπορεί να αγωνιστεί σε τρίτη ομάδα τη φετινή σεζόν. Οι πράσινοι έψαχναν καιρό έναν φορ που να έχει το εύκολο γκολ και το βρήκαν στο πρόσωπο του του Κάρλος Ντανιέλ Λόπεθ Ουέσκα ή κατά κόσμον Καρλίτος.

Ο 29χρονος Ισπανός επιθετικός συμφώνησε σε όλα με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο θα έχει δικαίωμα συμμετοχής από το καλοκαίρι, αφού την τρέχουσα σεζόν έχει αγωνιστεί ήδη σε δύο ομάδες (Λέγκια Βαρσοβίας και Αλ Ουάχντα) και δεν μπορεί να αγωνιστεί σε τρίτη. Ο Καρλίτος συμφώνησε να λύσει την συνεργασία του με την ομάδα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και απομένουν μόνο οι υπογραφές για να σφραγιστεί μία πολύ ποιοτική μεταγραφική προσθήκη.

Ο Καρλίτος γεννήθηκε στο Αλικάντε τον Ιούνιο του 1990. Αφού περιπλανήθηκε μέχρι τα 26 του σε ουκ ολίγες ομάδες μικρών κατηγοριών της Ισπανίας (Τορεγιάνο, Ονιτιέντ, Πετροτρεστ, Νοβέλδα, Ελδένσε), έκανε το πρώτο του πέρασμα στο εξωτερικό στον Άρη Λεμεσσού (2015-16) και έκανε την έκρηξη στην Βιγιαρεάλ Β’, όπου είχε 13 γκολ σε 37 παιχνίδια.

Αυτές οι εμφανίσεις του αποτέλεσαν το διαβατήριο για την μεταγραφή του στην Πολωνία, όπου έκανε θραύση με την φανέλα της Βίσλα Κρακοβίας όπου βγήκε πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με 24 γκολ. Το αμέσως ψηλότερο σκαλοπάτι ήταν η Λέγκια (με μία πολύ ακριβή μεταγραφή για τα πολωνικά δεδομένα που κόστισε 2 εκατομμύρια ευρώ), όπου πέρσι έβαλε άλλα 16 γκολ, ενώ από το Σεπτέμβριο κατηφόρισε στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα όπου είχε 7 γκολ σε 13 συμμετοχές με την Αλ-Ουάχντα.

Δείτε τον Καρλίτος εν δράση:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments