Αθλητισμός

Πανιώνιος μεταγραφή: Μια ανάσα από τον Μαυρομμάτη

Πανιώνιος μεταγραφή: Μια ανάσα από τον Μαυρομμάτη
Πανιώνιος μεταγραφή: Οι "Κυανέρυθροι" αναζητούν λύσεις προκειμένου να ενισχύσουν το ρόστερ τους εν αναμονή της φορολογικής ενημερότητας

Πανιώνιος: Την ύστατη προσπάθεια προκειμένου να διατηρηθεί στη κατηγορία πραγματοποιεί από εδώ και στο εξής ο σύλλογος από τη Νέα Σμύρνη. Οι “Κυανέρυθροι” όντας στη τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα δεν έχουν πλέον άλλα περιθώρια για απώλειες με την πρόκληση να διατηρηθούν στη Σούπερ Λιγκ να επιβάλλει μεταγραφική ενίσχυση.

Την ώρα που στον σύλλογο αναμένεται με ανυπομονησία να εκδοθεί η φορολογική ενημερότητα, οι ιθύνοντες αυτού “τρέχουν” τον μεταγραφικό σχεδιασμό φέρνοντας στην ομάδα ποδοσφαιριστές που κρίνουν πως τη δεδομένη χρονική στιγμή μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις και να δώσουν το κάτι παραπάνω στην ομάδα. Τζανδάρης και Δουβίκας έχουν ήδη αποκτηθεί από τον Πανιώνιο, ωστόσο ακόμη λόγω φορολογικής ενημερότητας δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής.

Οι “Κυανέρυθροι” την ίδια στιγμή εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που ο ερχομός τους μπορεί να φέρει άμεσα λύσεις και κατά συνέπεια θετικά αποτελέσματα. Ένας από τους ποδοσφαιριστές που κατά τα ρεπορτάζ φέρεται να είναι πολύ κοντά στην “Πλατεία” είναι ο κεντρικός αμυντικός του Παναθηναϊκού, Φάνης Μαυρομμάτης. Ο 23χρονος από το ξεκίνημα της σεζόν βρίσκεται σταθερά εκτός πλάνων του προπονητή του “Τριφυλλιού”, Γιώργου Δώνη. Ο Πανιώνιος σύμφωνα με δημοσιεύματα εξετάζει τον δανεισμό του για το υπόλοιπο της σεζόν προσθέτοντας στο ρόστερ του έναν σκληροτράχηλο αμυντικό που θα καταφέρει να δέσει την οπισθοφυλακή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments