Ελλάδα

Αθήνα εμπρηστικές επιθέσεις: Πυρπολήθηκαν είκοσι οχήματα σε Αθήνα, Μαρούσι και Αγ. Παρασκευή

Αθήνα εμπρηστικές επιθέσεις: Πυρπολήθηκαν είκοσι οχήματα σε Αθήνα, Μαρούσι και Αγ. Παρασκευή
Αθήνα εμπρηστικές επιθέσεις: Οι επιθέσεις στα οχήματα, δεν έχουν τέλος, σημειώθηκαν είκοσι περιστατικά μόλις σε μια νύχτα - Ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική.

Αθήνα εμπρηστικές επιθέσεις: Οι εμπρησμοί οχημάτων δεν έχουν σταματημό σε πολλές περιοχές της Αθήνας. Ειδικότερα, το βράδυ της Τρίτης άγνωστοι πραγματοποίησαν μπαράζ εμπρηστικών επιθέσεων στο Μαρούσι και την Αθήνα.

Πιο συγκεκριμένα, στο Μαρούσι, στις 02:15 τα ξημερώματα, 12 αυτοκίνητα τυλίχτηκαν στις φλόγες, επί των οδών Παγγαίου, Χαϊμαντά και Σωκράτους και Ηροδότου και Δεληγιάννη, περίπου 100 μέτρα από τον σταθμό του ΗΣΑΠ, ενώ στην Αθήνα, πυρπολήθηκαν άλλα τρία οχήματα, στη συμβολή των οδών Μιρτσιέφσκυ και Αρακύνθου.

Στο πρώτο περιστατικό, ύστερα από κλήση που δέχθηκε η Πυροσβεστική, στο σημείο έσπευσαν επτά οχήματα της πυροσβεστικής με είκοσι πυροσβέστες, ενώ στο κέντρο της Αθήνας επενέβησαν τέσσερα οχήματα της πυροσβεστικής, με 10 πυροσβέστες.

Παράλληλα,ένα ακόμη περιστατικό σημειώθηκε και στην Αγία Παρασκευή, επί της οδού Νότου. Αμέσως ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική η οποία έφτασε στο σημείο με δύο οχήματα και πέντε πυροσβέστες. Αξίζει να σημειωθεί πως συνολικά κάηκαν είκοσι οχήματα κατά τη διάρκεια της νύχτας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments