Ελλάδα

Λάρισα νεκρός εργάτης: Σοκαριστικό θάνατο είχε ένας άνδρας σε λατομείο στον Τύρναβο

Λάρισα νεκρός εργάτης: Σοκαριστικό θάνατο είχε ένας άνδρας σε λατομείο στον Τύρναβο
Λάρισα νεκρός εργάτης: Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι βρέθηκε το σώμα ενός άνδρα – ηλικίας περίπου 50 ετών –  σε ταινία μεταφοράς υλικών, ενώ λίγα λεπτά νωρίτερα είχε αφήσει την τελευταία του πνοή στο χώρο του λατομείου.

Λάρισα νεκρός εργάτης: Ένα τραγικό συμβάν εκτυλίχθηκε, νωρίς το πρωί της Πέμπτης 23 Ιανουαρίου σε λατομείο του Τυρνάβου, που όπως αποδείχθηκε ήταν μοιραίο για έναν 50χρονο εργάτη. Ειδικότερα, οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι βρέθηκε το σώμα ενός άνδρα – ηλικίας περίπου 50 ετών –  σε ταινία μεταφοράς υλικών, λίγα λεπτά νωρίτερα αφού είχε αφήσει την τελευταία του πνοή.

Για το  μοιραίο συμβάν κλήθηκε στις 7.30 π.μ. ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ στο σημείο έχει σπεύσει και η Αστυνομία ώστε να εξετάσει τις ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες έγινε το περιστατικό, με το θάνατο του άτυχου 50χρονου, όπως είναι φυσικό, να έχει σοκάρει τους συναδέρφους του αλλά και ολόκληρη τη χώρα.

Ωστόσο, φαίνεται πως τα δυστυχήματα που συμβαίνουν σχεδόν σε καθημερινή βάση, δεν έχουν τέλος, χαρακτηριστικό παράδειγμα ο άτυχος θάνατος ενός 19χρονου νεαρού τον περασμένο Δεκέμβριο του 2019 στη Λάρισα, ο οποίος παρασύρθηκε από αμαξοστοιχία που εκτελούσε το νυχτερινό δρομολόγιο Λάρισα – Βόλος, με αποτέλεσμα ο νεαρός να τραυματιστεί θανάσιμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύσε η εφημερίδα «Ελευθερία», το διαμελισμένο πτώμα παρέλαβε πλήρωμα του ΕΚΑΒ, ενώ επί τόπου στο σημείο του τραγικού συμβάντος, έσπευσαν δύο πυροσβεστικά οχήματα με πέντε άνδρες που βοήθησαν στον απεγκλωβισμό του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments