Lifestyle

Ο Προκόπης Παυλόπουλος όπως δεν τον έχετε ξαναδεί [pic]

Ο Προκόπης Παυλόπουλος όπως δεν τον έχετε ξαναδεί [pic]
Προκόπης Παυλόπουλος: Ο απερχόμενος Πρόεδρος της Δημοκρατίας βρέθηκε στο πλευρό του γνωστού σχεδιαστή Τάκη Γιαννέτου προβάροντας το κοστούμι του, όπως φαίνεται στη φωτογραφία που ανήρτησε ο σχεδιαστής στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Προκόπης Παυλόπουλος: Σπάνια εμφάνιση πραγματοποίησε ο απερχόμενος Πρόεδρος της Δημοκρατίας, λίγες ώρες μετά την εκλογή της νέας Προέδρου της Δημοκρατίας. Συγκεκριμένα, ο γνωστός σχεδιαστής Τάκης Γιαννέτος ανέβασε στο Instagram φωτογραφία όπου προβάρει το κοστούμι του Προέδρου της Δημοκρατίας. Όπως φαίνεται στην ανάρτηση  οι δύο άνδρες ποζάρουν χαμογελαστοί στην κάμερα.

Μάλιστα, ο κ. Γιαννέτος αναφέρει σε σχόλιό του: “Ευχαριστώ τον πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο για την πολύχρονη εμπιστοσύνη του και τη φιλία του. Είναι μεγάλη μου τιμή να συνεργάζομαι με ανθρώπους που γράφουν ιστορία”. Σημειώνεται πως ο κ. Γιαννέτος, γνωστός στα χειροποίητα κοστούμια, ήταν αυτός που έραβε τα κοστούμια τόσο του πρώην πρωθυπουργού και προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, όσο και του Προκόπη Παυλόπουλου.

Δείτε την ανάρτηση του κ. Γιαννέτου στο Instagram:

Επιπλέον, σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος μετά το πέρας της ψηφοφορίας και την ανακήρυξη της νέας Προέδρου της Δημοκρατίας, επικοινώνησε τηλεφωνικώς με την κα Αικατερίνη Σακελλαροπούλου και της εξέφρασε τα ειλικρινή του συγχαρητήρια, καθώς και τις θερμές ευχές του για κάθε επιτυχία κατά την άσκηση των καθηκόντων της. Αξίζει να σημειωθεί πως ο κ. Προκόπης Παυλόπουλος θα παραμείνει στα καθήκοντά του μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του, στις 13 Μαρτίου, όπου θα τον διαδεχθεί η νέα Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments