Αθλητισμός

Φράνκο Σολδάνο μεταγραφή: Στο στόχαστρο της Βαλένθια

Φράνκο Σολδάνο μεταγραφή: Στο στόχαστρο της Βαλένθια
Φράνκο Σολδάνο μεταγραφή: Σύμφωνα με πληροφορίες ο παίκτης του Ολυμπιακού είναι μεταγραφικός στόχος της Βαλένθια.

Φράνκο Σολδάνο μεταγραφή: Πριν από ένα χρόνο ο Ολυμπιακός έφερε στην Ευρώπη τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή. Μπορεί να υπήρχαν μεγάλες προσδοκίες, αλλά τελικά δεν μπόρεσε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Πέδρο Μαρτίνς. Μπορείς οι συμμετοχές του με τα “ερυθρόλευκα” να ήταν ελάχιστες, αλλά αυτό δεν εμπόδισαν αρκετές ομάδες να τον θέλουν.

Το περασμένο καλοκαίρι πολλές ομάδες έδειξαν ενδιαφέρον για την απόκτηση του. Κάποιες από αυτές προέρχονταν από την Ισπανία. Ωστόσο η τελικά αποφάσισε να επιστρέψει στην Αργεντινή. Συγκεκριμένα στην Μπόκα Τζούνιορς. Τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα ήθελε στην κορυφαία ομάδα της χώρας και αναμένεται να επιστρέψει στον Ολυμπιακό. Θυμίζουμε ότι είχε παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού.

Ενδιαφέρον από Βαλένθια

Τον Φράνκο Σολδάνο φέρεται να έχει στο στόχαστρό της η Βαλένθια! Τουλάχιστον αυτό αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Αλεξ Σιλβέστρε. Όπως έγραψε στο twitter, o τεχνικός διευθυντής της Βαλένθια, Θέσαρ Σάντσεθ, είχε συνάντηση με τους ατζέντηδες του Σολδάνο, προκειμένου να διαπραγματευτεί τον δανεισμό του από τον Ολυμπιακό, με οψιόν αγοράς!

Η οψιόν του Αργεντινού επιθετικού ανήκει στον Ολυμπιακό και κυμαίνεται, όπως τονίζεται, στα 3-5 εκατομμύρια ευρώ… Υπενθυμίζεται, ότι ο 25χρονος στράικερ αγωνίζεται στην Μπόκα Τζούνιορς, με δανεισμό από τους Πειραιώτες, έχοντας παίξει μόλις έξι ματς…

Δείτε το σχετικό tweet

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments