Lifestyle

Τζόυς Ευείδη The 2night show: εξομολογείται το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει [vid]

Τζόυς Ευείδη The 2night show: εξομολογείται το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει [vid]
Τζόυς Ευείδη The 2night show: Στην εκπομπή του Γρήγορη Αρναούτογλου βρέθηκε η γνωστή ηθοποιός μιλώντας για όλα μεταξύ άλλων και για το θέμα υγείας που αντιμετωπίζει.

Τζόυς Ευείδη The 2night show: Στο πλατό του The 2night Show το βράδυ της Πέμπτης βρέθηκε η Τζόυς Ευείδη, η οποία μίλησε για όλα μεταξύ άλλων για τη ζωή και τους ρόλους της. Αρχικά, η ηθοποιός είπε το πώς αποφάσισαν οι γονείς της να της δώσουν το όνομα Τζόυς, ενώ ζούσαν στον Καναδά. Έπειτα η δημοφιλής ηθοποιός δε δίστασε να μιλήσει για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στις φωνητικές της χορδές με αποτέλεσμα να δέχεται πλήθος μηνυμάτων στα social media. Συγκεκριμένα ανέφερε:

“Δεν έχω κανένα δώρο από το Θεό για τη φωνή μου! Η φωνή μου είναι με πολλά προβλήματα. Έτσι έγινε, όχι από το τσιγάρο, αλά από την κακή χρήση και είναι χαλάρωση των χορδών. Δεν φτάνει η υπόλοιπη χαλάρωση έπρεπε και στις χορδές”!

Επίσης η πρωταγωνίστρια της κωμικής σειράς του Χάρη Ρώμα, “Καφέ της χαράς”, πρόσθεσε πως “θέλει επέμβαση αυτό. Μου γράφουν διάφοροι στο Instagram, “τι έχει πάθει η φωνή σας, δεν προσέχετε”, ντρέπομαι λίγο. Κάποια στιγμή θα αναγκαστώ, πολύ φοβάμαι, να το κάνω αν και γενικώς το χειρουργείο κοιτάω να το αποφύγω”.

Όταν, μάλιστα, ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 τόνισε πως θα μπορούσε να έχει ενδιαφέρον η φωνή της καλεσμένης του στο τραγούδι, η Τζόυς Ευείδη λύθηκε στα γέλια και τόνισε “τι να τραγουδήσω, αγάπη μου με αυτή τη φωνή! Μόνο Ζαμπέτα”! 

Αποκάλυψε όλα όσα δεν ξέραμε για την προσωπική της ζωή

Η αγαπημένη ηθοποιός, συνέχισε να μιλά με κάθε ειλικρίνεια στην κάμερα της εκπομπής αναφέροντας σχετικά με την προσωπική της ζωή: “Δεν έχω κάνει δεσμό με συνάδελφό μου”, εξομολογήθηκε.

Στο μεταξύ, ο Γρηγόρης Αρναούτουγλου της είπε ότι μοιάζει πολύ στα μάτια με την Άννα Βίσση και η ηθοποιός θυμήθηκε μια ιστορία από το παρελθόν της με έναν χρήστη ναρκωτικών. Παράλληλα, τόνισε ότι δεν παντρεύτηκε ποτέ, αναφέροντας χαρακτηριστικά η αγαπημένη ηθοποιός:

“Είμαι η επιτομή της γεροντοκόρης”, πρόσθεσε με χιούμορ και μίλησε και για την αγάπη της για τα ζώα. Δεν μου έκαναν ποτέ πρόταση γάμου”, διευκρίνισε ακόμα, ενώ μίλησε και για τον θάνατο των γονιών της που έγινε με διαφορά ενός μήνα.

Παράλληλα, η ηθοποιός μίλησε για τα οικονομικά προβλήματα που έχει περάσει στο παρελθόν, ενώ αναφέρθηκε και στο περιβόητο Καφέ της Χαράς δηλώνοντας: “Δεν είμαι ούτε οικονόμα, ούτε νοικοκυρά”, τονίζοντας ότι δεν έχει αμειφθεί με υψηλά κασέ.“Ήμουν σίγουρη ότι δεν θα γίνει ξανά το ‘Καφέ της Χαράς’”, αποκάλυψε, τονίζοντας: “Ζούμε όλοι!”.

Ενώ τελειώνοντας έκανε και μια αποκάλυψη για το  αγαπημένο σήριαλ: “Θα είμαι δήμαρχος χωρίς πολλή αυτοπεποίθηση” τόνισε η Τζόυς, αφήνοντας να ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει η Σταυρούλα στην αγκαλιά του Φατσέα.

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments