Ελλάδα

Καίτη Γαρμπή – Διονύσης Σχοινάς: 40.000 ευρώ σε μετρητά έκλεψαν οι ληστές από το σπίτι τους [vid]

Καίτη Γαρμπή – Διονύσης Σχοινάς: 40.000 ευρώ σε μετρητά έκλεψαν οι ληστές από το σπίτι τους [vid]
Καίτη Γαρμπή - Διονύσης Σχοινάς: Σύμφωνα με πληροφορίες με το όπλο απείλησαν να τους σκοτώσουν εάν δεν τους έλεγαν που έχουν χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα.

Καίτη Γαρμπή – Διονύσης Σχοινάς: Τον τρόμο έζησε το διάσημο ζευγάρι, η Καίτη Γαρμπή και ο Δονύσης Σχοινάς στα χέρια ληστών μέσα στο ίδιο τους το σπίτι τα ξημερώματα του Σαββάτου. Η τραγουδίστρια επέστρεφε στο σπίτι της από κέντρο που εμφανίζεται και μόλις πάρκαρε το αυτοκίνητο της στη Νέα Ερυθραία μπροστά από το σπίτι, τέσσερα άτομα με κουκούλες την ακινητοποίησαν και την ανάγκασαν να τους βάλει μέσα στο σπίτι.

Εκεί βρισκόταν ο σύζυγός της Διονύσης Σχοινάς, τον οποίο ακινητοποίησαν μαζί με την Καίτη Γαρμπή, τους έδεσαν και τους ζητούσαν να τους πουν που είναι τα χρήματα.  Σύμφωνα με πληροφορίες με το όπλο απείλησαν να τους σκοτώσουν εάν δεν τους έλεγαν που έχουν χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα.

Ακούγοντας την φασαρία, ο Διονύσης Σχοινάς σηκώνεται από το κρεβάτι και έρχεται αντιμέτωπος με τους ληστές, που τον ακινητοποιούν υπό την απειλή των όπλων. Όπως προκύπτει από τις καταθέσεις, οι δράστες έδεσαν τον μουσικό.

Για να τον τρομοκρατήσουν, τον απείλησαν ότι «θα του φυτέψουν μια σφαίρα στο κεφάλι» και στη συνέχεια τον υποχρέωσαν να τους ανοίξει το χρηματοκιβώτιο του σπιτιού. Κάμερα ασφαλείας υπήρχε τόσο στον εξωτερικό χώρο, όσο και πίσω από την εξώπορτα, στον εσωτερικό διάδρομο και, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, έχουν καταγράψει τις κινήσεις τον κακοποιών, που ωστόσο είχαν τα πρόσωπά τους καλυμμένα.

Οι ένοπλοι ληστές πήραν 40.000 ευρώ σε μετρητά, πλάκες ασήμι, ένα ρολόι Βulgari, ενα ρολόι Piaget, βαφτιστικούς σταυρούς και εξαφανίστηκαν. Την έρευνα για την ληστεία έχει αναλάβει το αστυνομικό τμήμα Ερυθραίας. Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί κάποια προσαγωγή ή σύλληψη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments