Video

Κόμπι Μπράιαντ: Ενός λεπτού σιγή στη προπόνηση της Ρεάλ Μαδρίτης

Κόμπι Μπράιαντ: Ενός λεπτού σιγή στη προπόνηση της Ρεάλ Μαδρίτης
Κόμπι Μπράιαντ: Οι παίκτες της μπασκετικής Ρεάλ Μαδρίτης απένειμαν τον ελάχιστο φόρο τιμής προς τον θρύλο του ΝΒΑ.

Κόμπι Μπράιαντ: Η απώλεια του 41χρονου θρύλου του ΝΒΑ έχει συγκλονίσει τον πλανήτη. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως ο Κόμπι Μπράιαντ δεν είναι πλέον εν ζωή. Ο Αμερικανός σούπερ σταρ άφησε την τελευταία του πνοή έπειτα από την πτώση του ιδιωτικού του ελικοπτέρου στο Λος Άντζελες. Μαζί του ο Κόμπι πήρε και την αγαπημένη του κόρη αφήνοντας νωρίς μια ζωή που ήταν στρωμένη και έτοιμη να τους χαρίζει πολλές ακόμη ξεχωριστές συγκινήσεις.

Ο θάνατος του Κόμπι Μπράιαντ έχει συγκλονίσει όλον τον πλανήτη. Πολύ περισσότερο τον μπασκετικό κόσμο που δεν μπορεί ακόμη να συλλάβει την απώλεια του σπουδαίου αθλητή κατάφερε κατά τη διάρκεια της καριέρας του να εμπνεύσει εκατομμύρια παιδιά να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και να ακολουθήσουν το μπάσκετ. Στην Ευρώπη αρκετοί ήταν οι σύλλογοι που θέλησαν να αποδώσουν φόρο τιμής στον Αμερικανό θρύλο.

Μία από τις ομάδες που έδειξε από τη πρώτη στιγμή την αγάπη της αλλά και τον σεβασμό στο πρόσωπο του τεράστιου αυτού αθλητή ήταν η Ρεάλ Μαδρίτης. Το τεχνικό τιμ με πρώτο και καλύτερο τον Πάμπλο Λάσο καθώς επίσης και όλους τους ποδοσφαιριστές κράτησαν ενός λεπτού σιγή εις μνήμην του μεγάλου Κόμπι Μπράιαντ. Οι Μαδριλένοι πριν ξεκινήσει η καθιερωμένη προπόνηση έμειναν βουβοί για ένα λεπτό φέρνοντας στο μυαλό τους εικόνες από έναν εκ των σπουδαιότερων αθλητών που έχουν υπάρξει ποτέ.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο που ανάρτησε ο σύλλογος

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments