Video

Αν ήμουν πλούσιος επεισόδιο 93: Τι θα δούμε σήμερα Τετάρτη 29/1 – Το σχέδιο Μελίνας – Βρανά “τρέχει”

Αν ήμουν πλούσιος επεισόδιο 93: Τι θα δούμε σήμερα Τετάρτη 29/1 – Το σχέδιο Μελίνας – Βρανά “τρέχει”
Αν ήμουν πλούσιος επεισόδιο 93: Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό (29/01/2020) επεισόδιο της κωμικής σειράς του ΑΝΤ1.

Αν ήμουν πλούσιος επεισόδιο 93: O Στρατής πιέζει την Κική με σκοπό να μάθει την αλήθεια για το θέμα της εγκυμοσύνης, ενώ η Δάφνη με τη Χριστίνα συνασπίζονται κι αποφασίζουν να ξεκινήσουν ένα φιλανθρωπικό έργο, ξεχωριστά από την εταιρία του Βρανά. Σε μια εταιρία όπου απαιτούνται ιδέες για να επανέλθει στην κορυφή, ο Φίλιππος μένει αμέτοχος περιμένοντας να ακούσει τις προτάσεις των υπολοίπων πάνω σ’ αυτό. Στην πραγματικότητα, όμως, «τρέχει» το δικό του σχέδιο με τη Μελίνα.

Ο Σωτήρης κατηγορεί τον Λαζαρίδη πως τον έχει βάλει η Χριστίνα να καθυστερήσει το διαζύγιο και εκείνη αποφασίζει να συναντηθούν, ώστε να υπογράψουν αμέσως τα χαρτιά. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, η Κική παίρνει την απόφαση να φύγει οριστικά για τη Θεσσαλονίκη, ο Αλέξης έρχεται ακόμη ένα βήμα πιο κοντά στη Δάφνη και η Μελίνα βάζει μπροστά την εφαρμογή του πολυπόθητου σχεδίου της.

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο

Στο χθεσινό επεισόδιο της κωμικής σειράς του ΑΝΤ1 είδαμε πως: Η Κική αποφασίζει να τελειώνει οριστικά με τον Στρατή και τα παιχνίδια να τον κατακτήσει, και να γυρίσει στη Θεσσαλονίκη. Ένα τελευταίο της κόλπο, όμως, μπορεί να στοιχίσει τη σχέση της Δάφνης και του Στρατή. Στο μεταξύ, η Σαββούλα πάει για γάμο, ενώ η Χριστίνα με τον Σωτήρη για διάλυση. Επικοί καυγάδες γίνονται για τις μετοχές της Χριστίνας για το πού θα τις μεταβιβάσει, με αποτέλεσμα το χάσμα στη σχέση της με τον Σωτήρη να μεγαλώνει συνεχώς.

Ο Βρανάς πλησιάζει τον Μάνο, που δεν έχει πειστεί ακόμα για τις καλές προθέσεις του πατέρα του, ενώ η Μελίνα ρίχνει τα δίχτυα της σταδιακά σε όλο και περισσότερους, ώστε να υλοποιήσει το σχέδιό της. Και ενώ συμβαίνουν αυτά, ο Στρατής μαθαίνει από τη Φρόσω ένα μυστικό που θα ανατρέψει, ακόμη μια φορά, τα δεδομένα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments