Αθλητισμός

Παϊτίμ Κασάμι Ολυμπιακός: Στην “ερυθρόλευκη” λίστα ο Ελβετός χαφ

Παϊτίμ Κασάμι Ολυμπιακός: Στην “ερυθρόλευκη” λίστα ο Ελβετός χαφ
Παϊτίμ Κασάμι Ολυμπιακός: Οι Πειραιώτες αναζητούν ποδοσφαιριστή για τη μεσαία γραμμή, με τον 27χρονο να είναι μια αξιόπιστη και γνώριμη λύση.

Παϊτίμ Κασάμι Ολυμπιακός: Περίπου δύο 24ωρα πριν το πέσιμο της “καρό σημαίας” της μεταγραφικής περιόδου στο “ερυθρόλευκο” στρατόπεδο επικρατεί έντονη κινητικότητα. Ο προπονητής των Πειραιωτών, Πέδρο Μαρτίνς αναζητά την ύστατη στιγμή ποδοσφαιριστή στον χώρο του κέντρου, ο οποίος θα δίνει σημαντικές ανάσες στα υπάρχοντα “γρανάζια” και θα εκπέμπει σταθερότητα στη μεσαία γραμμή.

Γκιγιέρμε, Ανδρέας Μπουχαλάκης και Μαντί Καμαρά από το καλοκαίρι μέχρι και σήμερα έχουν βγάλει τη σεζόν εις πέρας. Ακόμη και όταν ο Γκιγιέρμε τραυματίστηκε και έμεινε εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα, οι “Ερυθρόλευκοι” έβγαλαν εις πέρας την αποστολή τους χρησιμοποιώντας επί της ουσίας δύο μονάχα ποδοσφαιριστές στον χώρο του κέντρου.

Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ, ο εκλεκτός του Πορτογάλου τεχνικού για μια θέση στα χαφ δεν είναι άλλος από τον παλιό γνώριμο, Παϊτίμ Κασάμι. Ο Ελβετός με διετές πέρασμα από τον Ολυμπιακό βρίσκεται τη φετινή σεζόν στη πατρίδα του στην Σιόν πραγματοποιώντας εξαιρετική σεζόν. Με 12 τέρματα και δύο ασσίστ όντας κεντρικός, ο 27χρονος έχει καταφέρει να ξεχωρίσει και να βρεθεί εκ νέου στο μάτι των ανθρώπων του Ολυμπιακού.

Εκτός του Κασάμι, του οποίου η περίπτωση εξετάζεται σοβαρά από τον Ολυμπιακό, στη λίστα των “Ερυθρόλευκων” βρίσκεται και ο Ρασίντ Γκεζάλ. Ο 27χρονος Αλγερινός βρίσκεται τη φετινή σεζόν στο καμπιονάτο και τη Φιορεντίνα με την μορφή δανεισμού από τη Λέστερ, ωστόσο ο πενιχρός χρόνος συμμετοχής τον βάζει σε σκέψεις αναζήτησης νέας ομάδας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments