Διεθνή

Φώτης Ντούλος αυτοκτονία: Δίκη για να αθωωθεί μετά θάνατον ζήτησε ο δικηγόρος του

Φώτης Ντούλος αυτοκτονία: Δίκη για να αθωωθεί μετά θάνατον ζήτησε ο δικηγόρος του
Φώτης Ντούλος αυτοκτονία: Η Τζένιφερ Ντούλος, εξαφανίστηκε τον Μάιο του 2019 και ο σύζυγός της κατηγορήθηκε για τη δολοφονία της με τη συνέργεια της πρώτης του συζύγου.

Φώτης Ντούλος αυτοκτονία: Ο Έλληνας ομογενής επιχειρηματίας αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του, όμως ο δικηγόρος του θέλει να αποδείξει την αθωότητα του πελάτη του ακόμη και  μετά θάνατον.  Ο Φώτης Ντούλος εισέπνευσε μονοξείδιο του άνθρακα συνδέοντας το εσωτερικό του αυτοκινήτου του με την εξάτμιση και μετά από ολιγοήμερη παραμονή του στο νοσοκομείο, ο θάνατός του επιβεβαιώθηκε την περασμένη Πέμπτη.

Ο δικηγόρος του Έλληνα επιχειρηματία, Νορμ Πάτις, ζήτησε από την πολιτεία του Κονέκτικατ να προχωρήσει κανονικά τη δικαστική διαδικασία, με στόχο, όπως υποστηρίζει να αποδείξει ότι ο πελάτης της δεν ευθύνεται για τη δολοφονία της εν διαστάσει συζύγου του, Τζένιφερ Φάρμπερ Ντούλος.

Σημειώνεται ότι ο Φώτης Ντούλος και η σύζυγός του, Τζένιφερ είχαν έντονες διαφωνίες που αφορούσαν την επιμέλεια των πέντε παιδιών τους, γεγονός που τους είχε οδηγήσει στις δικαστικές αίθουσες. Η Τζένιφερ Ντούλος, εξαφανίστηκε τον Μάιο του 2019 και ο σύζυγός της κατηγορήθηκε για τη δολοφονία της με τη συνέργεια της πρώτης του συζύγου, Μισέλ Τρακόνις, η οποία κατηγορήθηκε για παραποίηση και κατασκευή πλαστών στοιχείων.

Όσον αφορά το αίτημα του δικηγόρου του Φώτη Ντούλος, κάτι τέτοιο φαίνεται πως είναι εξαιρετικά σπάνιο, να συνεχιστεί δηλαδή η δικαστική διαδικασία μετά τον θάνατο του κατηγορουμένου.

«Είναι απόλυτα άνευ προηγουμένου από την εμπειρία μου να συνεχιστεί η δίκη όταν ο κατηγορούμενος έχει πεθάνει», δήλωσε στο CNNi ο Τοντ Φερνάου, καθηγητής δικαίου και διευθυντής της Κλινικής Ποινικού Δικαίου στο Πανεπιστήμιο του Κονέκτικατ. «Αλλά επίσης δεν ξέρω καμία απόφαση που λέει ότι απαγορεύεται».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments