Αθλητισμός

Μπορούσια Ντόρντμουντ Μάρκο Ρόις: Τραυματίστηκε και πάλι ο Γερμανός

Μπορούσια Ντόρντμουντ Μάρκο Ρόις: Τραυματίστηκε και πάλι ο Γερμανός
Μπορούσια Ντόρντμουντ Μάρκο Ρόις: Ο Γερμανός επιθετικός θα απουσιάσει από τα επόμενα παιχνίδια της ομάδας του.

Μπορούσια Ντόρντμουντ Μάρκο Ρόις: Πριν μερικά χρόνια ο Γερμανός επιθετικός ήταν ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στον κόσμο. Όλες οι μεγάλες Ευρωπαϊκές ομάδες ήθελαν να τον κάνουν δικό τους, Ωστόσο τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα περίμενε ο ίδιος, αλλά και όσοι είχαν πιστέψει στο ταλέντο του. Εκτός από μεγάλη ποιότητα ο Μάρκο Ρόις είχε και “γυάλινα” πόδια.

Στη μέχρι τώρα καριέρα του έχει τραυματιστεί αρκετές φορές με αποτέλεσμα να χάσει πολλά παιχνίδια της ομάδας του. Αποκορύφωμα ήταν ο σοβαρός τραυματισμός που του στέρησε την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014. Σε εκείνη τη διοργάνωση η Γερμανία έφτασε μέχρι την κατάκτηση του τροπαίου επικρατώντας της Αργεντινής με 1-0.

Προδόθηκε και πάλι από τα πόδια του

Ο αρχηγός των Βεστφαλών τραυματίστηκε στην ήττα (3-2) από τη Βέρντερ Βρέμης στα προημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας το βράδυ της Τρίτης. Το μυϊκό πρόβλημα που αποκόμισε είναι τέτοιας σοβαρότητας που η Ντόρτμουντ ανακοίνωσε ότι θα τον στερηθεί για τον επόμενο ένα μήνα.

Αυτό, σημαίνει πως βγαίνει νοκ-άουτ από το πρώτο παιχνίδι με την Παρί Σεν Ζερμέν στους «16» του Champions League (18/2), ενώ, θα είναι απών και από τα ματς πρωταθλήματος με τις Λεβερκούζεν (8/2), Άιντραχτ Φρανκφούρτης (14/2), Βέρντερ Βρέμης (22/2) και Φράιμπουργκ (29/2).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments